Călin Marian, al doilea subprefect al judeţului

Fostul director executiv al Direcţiei Agricole din judeţ, Călin Petru Marian, este cel de-al doilea subprefect al judeţului, de săptămâna trecută.
Depunerea jurământului de către acesta a avut loc sâmbătă. La ceremonia de învestire, care s-a desfăşurat în amfiteatrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, au participat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, directorul de cabinet al ministrului, Traian Berbeceanu, prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, subprefectul Dorel Bretean, conducerea IPJ, a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
La depunerea jurământului, organizată cu un număr restrâns de persoane, pentru respectarea măsurilor de protecţie, au mai fost prezenţi, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, administratorul public al reşedinţei de judeţ, Adrian David şi parlamentarii PNL Carmen Hărău şi Lucian Heiuş.
Noul subprefect, Călin Petru Marian, s-a născut în 27 septembrie 1971, în comuna Baia de Criş. A absolvit Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară – Cluj-Napoca şi a urmat mai multe cursuri de specializare în domeniul agricol, economic şi management şi a fost, timp de doi ani, cadru universitar la USAMV- Cluj Napoca. Din 2016, până astăzi, în calitate de director executiv, a coordonat activitatea Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Hunedoara. (A.Năstase)

Un gând despre „Călin Marian, al doilea subprefect al judeţului”

  1. La depunerea jurământului mai era si reprezentata barbatilor din Judetul Hunedoara si nu numai, Roxana Axenia – marea diva a barbatilor …oare depune si ea juramantul ca renunta la barbatii.
    In ce calitate era prezenta acolo, intreb pentru o prietena nu de alta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.