Călcat în picioare de propriul frate

5 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi fraţi din Petroşani, amândoi pensionari, s-au luat la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-i calma. Cei doi vârstnici, unul de 67 de ani şi celălalt de 64, s-au certat, iar mezinul şi-a lovit fratele cu pumnii şi picioarele.

Poliţiştii au constatat că pot emite un ordin de protecţie provizorie împotriva fratelui mai mic, însă victima şi-a iertat fratele şi a refuzat. Totuşi, oamenii legii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. Poliţia municipiului Petroşani a fost alertată şi de o tânără de 21 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fostul concubin, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Petroşani, a ameninţat-o. ”Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei, iar în urma completării chestionarului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de tânăr”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Individul s-a ales şi cu dosar penal pentru ameninţare şi violenţă în familie. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jefuit în tren

Un tânăr de 23 de ani, din Petroşani, a rămas fără actele de identitate şi portofelul cu bani într-un tren...

Patru ani de închisoare pentru tâlhărie

Un recidivist de 28 de ani, din Hunedoara, care a bătut un pensionar de 70 de ani, I-a lăsat aproape...

Sute de amenzi şi avertismente într-o singură lună

Angajaţii Poliţiei Locale Deva au dat 663 de sancţiuni pe domeniile de competenţă doar în luna februarie. Amenzile aplicate de...

Închide