Caiac-canoe. Devenii, printre medaliaţi la campionatele naţionale de juniori şi cadeţi

2 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Aşteptate cu mult interes, competiţiile sportive pe apă (cele de canotaj şi de caiac-canoe) au primit aprobarea celor din conducerea MTS şi se desfăşoară acum în condiţii de maximă securitate pentru siguranţa sportivilor.
La Bascov, lângă Piteşti, s-au desfăşurat primele întreceri pentru juniori şi cadeţi la caiac-canoe, Campionatele naţionale de juniori II şi cadeţi, competiţie organizată de către federaţia de specialitate.
„Chiar dacă am stat acasă aproape trei luni de zile, apoi am fost inundaţi alte trei săptămâni, sala de forţă nu am văzut-o din iarnă, am avut doar un antrenament pe zi, LPS Cetate Deva urcă în clasamentul Campionatului Naţional”, spune fericit prof. Alexandru Mureşan, coordonatorul activităţii de la secţia deveană, după rezultatele obţinute la aceste întreceri de la Bascov.
Clubul devean a participat la competiţie cu 12 sportivi, delegaţia incluzându-l şi pe mezinul Alexandru Filimon, care la doar 13 ani, s-a calificat într-o semifinală, iar rezultatele obţinute au plasat clubul devean pe locul secund în clasamentul acestei ediţii, cu menţiunea că 11 dintre sportivi au fost calificaţi în finale.
Printre medaliaţii la aceste întreceri de juniori şi cadeţi îi menţionăm pe Andreea Mureşan (aur în proba de K1 Cadete Open 500 m), Alexandru Ioan Mureşan (argint la K1 B Cadeţi 1000 m), ambii călcând, după cum se vede, pe urmele antrenorului, care este chiar tatăl lor, prof. Alexandru Mureşan. Nadia Haidar este dublu medaliată la întrecerile de la Bascov-argint la K1 F Juniori II 500 m şi o medalie de bronz la K1 F Juniori II 200 m.
Răzvan Săiceanu s-a clasat pe locul 5 la K1 B Juniori II 1000 m, Alexandru Miheţ, locul patru în finala de la K1 B Juniori II 200 m şi pe pe locul şase la K1 B Juniori II 500 m, Bianca Mitar-locul 6 la K1 F Cadeţi 500 m, iar Alexandra Boroş, loc 8 în aceeaşi finală.
Echipajul alcătuit din Răzvan Săiceanu –Bogdan Oprean a încheiat pe locul patru în finala de la K2 B Juniori II 500, iar echipajul fetelor, format din Sara Trif şi Raisa Răileanu, pe poziţia a patra în finala de la K2 F Juniori II 500 m.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Raliul Iaşului la automobilism

Începând de mâine, vineri, până sâmbătă, 5 septembrie, la Iaşi se vor desfăşura întrecerile celei de a patra etape a...

UEFA discută cu Federaţia Maghiară de Fotbal pentru desfăşurarea Supercupei Europei

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) speră că Supercupa Europei, dintre Bayern Munchen şi Sevilla FC, va avea loc conform planificării,...

Cârstea şi Ţig s-au calificat în turul doi la US Open

Două jucătoare din cele patru care reprezintă România la US Open s-au calificat în turul al doilea a puternicului turneu...

Închide