Categories: ActualitateFlash

Cadavru descoperit într-un TIR lângă Deva

Ieri dimineaţă, trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit într-un TIR în zona localităţii Sântuhalm.
O persoană a observat TIR-ul tras pe dreapta în apropierea unei clădiri aflate în construcţie din Sântuhalm şi a sunat imediat la 112, având în vedere că şoferul din cabină era ca o stană de piatră. Odată ajunşi la faţa locului, pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa autotrenului pentru a-l putea scoate pe bărbat de acolo în cel mai scurt timp. Eforturile lor au fost însă în zadar, deoarece acesta era deja decedat şi căpătase o culoare vineţie. Bărbatul avea 57 de ani şi era din Bucureşti. Se pare că acesta, în cursul nopţii de miercuri spre joi, s-ar fi simţit rău în timp ce se afla la volan şi a tras pe dreapta, după care a suferit un stop cardio-respirator. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, se fac cercetări în acest caz, însă nu există suspiciuni de comiterea vreunei infracţiuni.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii. (O. Mihnea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

3 ore ago