Burse de sprijin sportiv pentru Andreea Vraci

Membrii fondatori ai ACS Sport și Anduranța au demarat un nou proiect prin care se încearcă asigurarea unor burse sportive de merit tinerilor sportivi de performanță din municipiul Deva .

Pe data de 5 decembrie membrii asociației vor alerga pe bandă timp de 24 de ore pentru a-i oferi sprijinul financiar sportivei Andreea Vraci (foto), legitimată la secția de lupte libere din cadrul LPS Cetate Deva, suma obținută fiind o bursa care va acoperi cheltuielile de participare și  echipament pentru competițiile programate în anul 2021 la care sportiva va fi prezentă.

Aceasta este o modalitate prin care membrii asociației sportive sus menționate vor să își arate recunoștiința  pentru rezultatele obținute de sportivii deveni și prin care, acum, vor să contribuie activ la  viitoarele succese sportive ale Andreei Vraci. De asemenea  sunt invitați să participe sau să se implice în această acțiune, prin donații, toti cei care apreciază rezultatele obținute  până acum de sportivii deveni.

Suma minimă necesara pentru bursa sportivă  pe care membrii este ACS Sport si Anduranta  vor să o  strângă pentru Andreea Vraci este de 5000 lei,din care 1000 lei ar fi doar echipamentul, iar restul urmând a lua forma unei burse lunare de 500 lei. Dacă suma pe care o vor obtine va fi mai mare, durata de sustinere a sportivei de la clubul devean va fi mai lungă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare