EvenimentFlash

Bunicul câştigătoarei de la „Dansez pentru Tine” îşi aşteaptă pedeapsa

Livia Botici

Gheorghe Panduru (foto), bărbatul de 67 de ani, din municipiul Hunedoara, care la începutul lunii august a.c., şi-a lovit soţia cu un topor în creştetul capului şi i-au turnat acid sulfuric ginerelui său pe picioare, aşteaptă ca, în cursul zilei de astăzi, magistraţii să-i dea sentinţa. Bărbatul este bunicul Ellei, câştigătoarea hunedoreancă a ultimei ediţii a concursului televizat „Dansez pentru Tine”.

A vrut să se sinucidă

În data de 4 august, Gheorghe Panduru i-a pus gând rău soţiei sale şi a început să se certe cu aceasta. La un moment dat, de nervi şi supărare, bărbatul a hotărât să-şi pună capăt zilelor. Potrivit anchetatorilor, acesta a ieşit din casă, s-a urcat în autoturism şi a plecat din localitate, înspre Deva, cu gândul să intre cu maşina sub un TIR. Numai că, lucrurile nu s-au derulat aşa cum şi-a propus. Din cauză că circula cu viteză mare, bărbatul a fost oprit de un echipaj de poliţie şi amendat. Supărat nevoie mare că nu a putut să-şi pună ideea în practică, hunedoreanul s-a întors acasă. A luat un topor şi, de cum a intrat pe uşă, s-a năpustit asupra soţiei, pe care a şi lovit-o direct în cap. Alertat de ţipete, ginerele celor doi soţi, respectiv tatăl vitreg al Ellei, a sărit în ajutorul soacrei, dar agresorul i-a aruncat pe picioare o sticlă cu acid sulfuric. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital, iar bărbatul agresiv, direct în arestul poliţiei.

Îşi recunoaşte faptele

Potrivit datelor din rechizitoriul cauzei, Gheorghe Panduru a mai stat în spatele gratiilor, după ce, în anul 1998, a fost condamnat la închisoare, pentru că a ucis o femeie. Ieri, la ultimul termen de judecare a laturii penale a procesului, Panduru şi-a recunoscut faptele, dând impresia unui om resemnat de soarta sa. Astăzi, instanţa va decide ce pedeapsă va executa. „Referitor la partea civilă a procesului, aceasta va avea următorul termen de judecată în data de 13 ianuarie. Inculpatului i-au fost cerute daune morale de 100.000 lei şi daune materiale de 10.000 lei”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Reamintim că Ella, nepoata lui Gheorghe Panduru, a câştigat, la începutul acestei luni, premiul cel mare, în valoare de 60.000 euro, al concursului „Dansez pentru tine”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura