Categories: Imbulinatii zilei

Bulina neagră 20.03.2013

Ana Maria Aldea, consilier local PSD în Hunedoara

Pentru că a participat la şedinţa Consiliului Local Hunedoara în care a fost schimbat preşedintele Consiliului de Administraţie al spitalului din localitate, deşi i s-a solicitat pe linie de partid să nu se prezinte, întrucât şedinţa a fost convocată în mod ilegal.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Dar cine sunteti voi sa imbulinati oameni.....dar mai ales sa CONDAMNATI UN OM.....un om care a fost ales de catre cetateni sa ii reprezinte in consiliul local.....el in primul rand reprezinta....propria constiinta.....apoi interesul celui care la ales.....si mai apoi partidul.....pentru ca de catre partid a fost numit.....dar de cetatean a fost uns pe acel post......asa ca daca i sa parut ca aceea decizie este in defavoarea cetateanului dar mai ales a propriei constiinte ....acest consilier a ales sa mearga....sa aleaga conform liberului arbitru.....
    Si cine a mai vazut o claca asa murdara ca la Hunedoara......PDL....asociat cu PSD.......si toate astea doar pentru o functie de LINGAU SEF.......si anume pentru viceprimar

  • Bravo Ana. nu baga in seama bulinele astora, ca doar sti ca S Popa il pupa in fund pe soferul viceprimar. Asa ca nu trebuie sa pui la suflet bulinele lor. ai dat dovada de caracter. pentru asta nu trebuie sa-ti fie rusine. inca odata felicitari, tie si colegei tale.

  • Propun sa nu mai existe consilieri, parlamentari... ci doar sefi de partid, oricum 99% voteaza asa cum decide seful partidului. Sa vedeti atunci economie la buget. Din sumele alocate acestor paraziti s-ar putea dubla alocatiile pentru copii(de ex).

  • Felicitari ca ai participat la sedinta... ai facut pentru cetateanul hunedorean pentru ca el te-a votat. Ceilanti colegi ai tai care n-au participat ei au bulina neagra .. ei nu stiu sa respecte cetateanul... adica nu se respecta pe ei insusi.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

2 zile ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

2 zile ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

2 zile ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

2 zile ago