Bulina neagră


Cristian Vladu, director general adjunct al Termocentralei Mintia

Pentru că este acuzat de subalterni că a schimbat şefi de serviciu şi de birou, pentru a-i înlocui cu oameni din anturajul lui.

6 comentarii la „Bulina neagră”

 1. Probabil ca nu a facut altceva,decat sa schimbe impostorii pusi cu japca de „marii” specialisti- ALIC si BUCALET, IN PERIOADELE CAND ACESTIA AU CONDUS UNITATEA!
  Este normal , ca fiecare manager sa-si faca echipa cu care poate lucra/nu cu altii care sa-i puna contre, urmanand ca acestia impreuna,sa dea socoteala in fata actionarului unic-STATUL ROMAN, la ceasuri de bilant(anual).
  Asa ca, nu le mai plangeti de mila acestor pseudo-specialisti!

 2. Daca ar fi facut schimbarile pe criterii profesionale si de competetenta ar fi fost un lucru pozitiv. Schimbarile au fost facute pe criterii apartenentei la partidul de guvernamant. Nu au fost scoase la concurs posturile pentru care s-au demis fostii sefi care au ocupat posturi de conducere prin concurs. Nu a fost efectuata o analiza amanuntita. Rezultatele se vad in starea de lucru actuala,in care cuvantul de ordine e haos. Din pacate viitorul centralei de la Mintia este sumbru.Incopetenta, lipsa unui management adecvat sunt vinovate de starea actuala si de viitor al acestui centru energetic.

 3. un betiv ajuns director …vai de capul lui ….e mai rau ca CIUMA pe unde ajunge el strica si risipeste tot…CIUMA o mai starpesti dar pe el nu prea cred ca se poate

 4. Daca as mai crede in obiectivitatea presei as intreba de ce nu se documenteaza nimeni inainte de a scrie ceva…dar nu mai cred de mult. Peste tot se publica doar minciuni cu scopul murdar de a manipula…de a-si indeplini sarcinile trasate ferm.
  Oare de ce nu si-a pus nimeni intrebari de genul asta cand PSD-ul si PNL-ul a facut numiri numai in acest fel? Si toti sefii au fost numiti pe acelasi unic criteriu….”PILA”…nicidecum pe competenta. N-ati vrea sa va documentati si sa vedeti cati au dat concurs pentru post?…cred ca nimeni nu ar avea nimic de ascuns! Au fost adusi oameni din exterior si numiti direct sefi…zero cunostinte despre termocentrala!…si nu de Vladu!…ci de cei care va platesc pe voi ca sa ne manipulati pe noi.
  N-ati vrea sa publicati si rezultatele economice ale firmei ?…ca sa vedeti ce „gaura neagra” a preluat noul director???
  Stiu….evident ca nu ati vrea…pentru ca de maine ati fi someri!

 5. fratilor acei sefi de servicii care au fost schimbati din functii erau la conducera lor de 10-15 anii si erau competenti.noul director sa faca restructurarii in randul directorilor k sunt multi si papa multi banii.Si sa se ocupe de aducerea de contracte sa producem MW.sa lase politica in pace.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.