Categories: Imbulinatii zilei

Bulina neagră, 11.11.2014

Mircea Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean  Hunedoara

Pentru că a susţinut public, după percheziţia procurorilor DNA, că el nu avea habar că firma ginerelui său ar fi primit prin interpuşi, o lucrare pe bani publici, la o societate aflată în subordinea CJ Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Purcel (Molot)este de-a dreptul halucinant. Chiar de ar spune adevarul ar trebui sa stie ca nu l-ar crede nimeni. De fapt daca nu stia e stupid pentruca trebuia sa-si inchipuie ca va fi atacat pe aceasta tema. Deci era in folosul lui sa-l scuture pe ginerica si pe cei care l-au dotat cu lucrari. Dar, ei sunt doua familii diferite care nu se masteca una in treburile celeilalte.

  • urcel (Molot)este de-a dreptul halucinant. Chiar de ar spune adevarul ar trebui sa stie ca nu l-ar crede nimeni. De fapt daca nu stia e stupid pentruca trebuia sa-si inchipuie ca va fi atacat pe aceasta tema. Deci era in folosul lui sa-l scuture pe ginerica si pe cei care l-au dotat cu lucrari. Dar, ei sunt doua familii diferite care nu se masteca una in treburile celeilalte.

  • Purcel (Molot) este de-a dreptul halucinant. Chiar de ar spune adevarul ar trebui sa stie ca nu l-ar crede nimeni. De fapt daca nu stia e stupid pentruca trebuia sa-si inchipuie ca va fi atacat pe aceasta tema. Deci era in folosul lui sa-l scuture pe ginerica si pe cei care l-au dotat cu lucrari. Dar, ei sunt doua familii diferite care nu se masteca una in treburile celeilalte.

  • E tare ca dupa ce a zis ca nu are habar ca firma era a ginerului, a adaugat "pe onoarea mea".

  • Mai taceti soarecilor sa vorbiti de molot,sunteti prea mici si prea soareci care chitzaitzi aiurea.Daca v-ar baga ceva euro in buzunar l-ati pupa in fund,asa ca sictir.

  • Pentru Purcel (Molot) suntem prea mici ? Asa este. Nimeni nu poate fura asa cum fura maestrul Purcel. Nici gunoi, nici tradator ca Purcel nu pot fi. L-a tradat pe Tariceanu iar acum dus de mana de Unchiul/Rusanu se gudura pe langa el. Simte mirosul guvernarii la care ar vrea sa revina. Mie nu mi-a dat niciodata nici un leu sau un euro si nici nu am nevoie sa imi dea. Pe de alta parte invectivele si injuriile ma onoreaza. Ele subliniaza ca autorii care le posteaza nu au argumente si sunt furiosi ca nu pot contracara afirmatiile mele. Acestea sunt adevarate. Purcel este o jigodie spre sfarsitul carierei politice. Doamne ajuta !

  • Pentru Purcel (Molot) suntem prea mici ? Asa este. Nimeni nu poate fura asa cum fura maestrul Purcel. Nici gunoi, nici tradator ca Purcel nu pot fi. L-a tradat pe Tariceanu iar acum dus de mana de Unchiul/Rusanu se gudura pe langa el. Simte mirosul guvernarii la care ar vrea sa revina. Mie nu mi-a dat niciodata nici un leu sau un euro si nici nu am nevoie sa imi dea. Pe de alta parte invectivele si injuriile ma onoreaza. Ele subliniaza ca autorii care le posteaza nu au argumente si sunt furiosi ca nu pot contracara afirmatiile mele. Acestea sunt adevarate. Purcel este o jigodie spre sfarsitul carierei politice. Se apropie funia de par. Doamne ajuta !

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că niște angajate de la o primărie, mutate re­cent la o primărie…

19 ore ago

Danke, tricolorilor! Uluitor! Am învins, ce vis, ce victorie!

România-Ucraina 3-0 la EURO 2024. Un meci fără greșeală al elevilor lui Edi Iordănescu, un…

19 ore ago

Cum își bate joc Poliția Locală Deva de seniorii din centrul municipiului

Liniștea proprietarilor din Blocul C, de pe bulevardul Decebal, din municipiul Deva, s-a pierdut! Oamenii…

19 ore ago

Bulina albă

Antrenoarea de gimnastică artistică, Liliana Cosma Pentru că a primit premiul „Mentor în educație”, de…

19 ore ago

Bulina neagră

Sorin K., recidivist Pentru că a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat…

19 ore ago

Individul care și-a tăiat amicul cu maceta – condamnat pentru tentativă de omor

Bărbatul, aflat în Penitenciarul Aiud, a fost trimis în judecată la Tri­bunalul Hunedoara pentru tentativă…

19 ore ago