Categories: Imbulinatii zilei

Bulina albă 7.06.2013


Petru Mărginean, primarul municipiului Deva

Pentru că a avut iniţiativa organizării în premieră la Deva a  Festivalului Virşlilor, eveniment nu doar gastronomic, care le va oferi cetăţenilor o suită de programe artistice şi de divertisment.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • rusine pentru netunderea garduriilor si neplantarea pomiilor in Deva.Deva e plina de gropi, si copaci si verdeata cam putina...am fost dusi cu presul 23 de ani, nu dorim acelasi lucru in continuare

  • Cetatean, cati pomi ai plantat pana acum in Deva?
    Nu este contraventie sa faci acest lucru. Gardurile se tund cu oameni angajati sau detinuti. Acestia nu sunt indeajuns. Stii ca Deva are 50 de km. de gard viu?
    De voluntariat ai auzut?
    De autogospodarire?

  • Cetatean, cati pomi ai plantat pana acum in Deva?
    Nu este contraventie sa faci acest lucru. Gardurile se tund cu oameni angajati sau detinuti. Acestia nu sunt indeajuns. Stii ca Deva are 50 de km. de gard viu?
    De voluntariat ai auzut?
    De autogospodarire?

  • :|..Daca trei tonete si o scena care a emanat muzica mediocra se poate numi festival atunci...nu mai vrem festivaluri...Ideea e buna dar punerea in manopera dezastruaoasa...acum ramane de vazut daca organizatorii sunt mediocrii sau s-au limitat la fondurile mici alocate...Oricum un pas inainte a fost faptul ca , spre deosebire de zilele Devei am avut unde bea un tap de bere si sa savurez un virlsu...Daca nu avem bani sa stam in banca noastra...si sa ne gandim la vremurile demult apuse...Sa auzim de bine

  • Cel mai incompetent primar, doar taie panglici pe ce a inceput Mircia., in rest nimic..

  • Ionescu, vai si amar de ideile tale socialiste. Crezi ca in Paris sau Viena locuitorii orasulu taie gardul viu in zonele publice? PLC

  • 1).
    cu o echipa de oameni care astfalteaza trotuare si peticesc pe alocuri cateva strazi din Deva e prea putin frate pentru un oras ca Deva.ar trebui 5-6 echipe ca sa gatati treaba in cateva luni. Daca nu va prindre 2014 tot peticind si dupa iarna viitoare o luati de la capat.
    2).
    Covorul din parcul Deva nu are scurgere, si e pericol de infectie. Nu merge covorul de plastic imbinat cu natura si copacii, pasari intr-u parc central!Puneti gazon englezesc acolo si va fii natural si va fii si mai moale decat e plasticul asta artificial.
    3).
    de ce nu faceti in fiecare intersectie macar trecere pentru biciclisti si persoane in carucior(handicapati) si ptr. batrani .nu e greu sa faci inclinarea aceea pentru aceste persoane(astfaltata)!

    4)
    faaceti din deva un drum ca sa uneasca autostrada cu orasul. Sibiu are 5 . Deva are zero!un pod -ceva.
    5).
    sala sporturiilor si stadionul Deva -au doar 1 tribuna .Pe cand construiti si cea de a doua?
    6).
    gara deva arata jalnic.
    Intrati peste SNCFR si puneti-o pe ficioare. Un pasaj subteran e de urgenta acolo!

    7).
    Biserica ortodoxa de la Opera cat si cea din Dacia are nevoie de bani pentru a fii terminate!Ajutati-le!
    8).
    succes!

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago