Categories: Imbulinatii zilei

Bulina albă, 28.06.2017

Cristian Popşor, comisar şef de poliţie

Pentru că a promovat în funcţie, fiind numit şef al poliţiştilor rutieri din judeţ, un post important în structurile IPJ Hunedoara şi cu responsabilităţi mari, motiv pentru care îi dorim mult succes!

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Mai terminați măi cu atătea laude.Toți știm că după șase luni pleacă.Lăsați-o mai ușor și nu vă imaginați că ,,Dumitru îl are la mațe".Ba din contră.E simplu.Prin pensionarea în ultimul an a mai multor ofiteri,titulari ai acestor posturi(Vezi polițiile Deva,Hunedoara,Orastie etc.si anumite Servicii de la IPJ,s-a creat o situatie la care cu greu faci fata managerial.De ce nu se organizeaza concursuri?Tot eu va spun:Pentru ca acesti imputerniciti nu indeplinesc co titiile pentru a se inscrie la concurs.Si ieri si astazi ati dat poza prostului cu comentariile aferente.Stim ca la insistentele lui ca sa stie lunea ce om.mare e si unde sa ducă dreptul.Mai bine.mergeti ka Chiscadaga,fotografiatii pensiunea si intrebați-l cu ce bani si-a facut-o?O sa spuna ca oe fonduri europene.Minte.Pe spagă.

  • Da , Politistul are dreptate. Popsor e un spagar, un pilos, un pupincurist si un sifon la SIPI. E omul oamenilor cu bani. Bogatii Devei nu primeau amenzi pt ca erau protejati de acest militian. Toate concursurile sint aranjate de Dumitru.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago