Categories: Comunitate

Buceşul nu şi-a schimbat primarul

Magdalena Şerban

Traian Achim (foto) a rămas pe baricadele primăriei din Buceş, procentajul cu care a fost reales la scrutinul din iunie fiind de 76,8 la sută, dintr-o prezenţă la vot care a depăşit pragul de 80 la sută. Acum, a venit timpul să-şi onoreze promisiunile, asta, după ce a identificat necesităţile comunităţii.

“Mă aflu la al treilea mandat de primar, iar la activ, mai am două de viceprimar. Acum, viceprimar a fost ales Gelu Ioan Igreţ (PNL), cu nouă voturi din 11. Consiliul local are şapte membri USL, doi de la USP şi doi de la PP-DD. Proiectele mele ţin de implicarea, în calitate de primar, în finalizarea barajului de la Mihăileni (este absolut necesar să se realizeze acest lucru), continuarea modernizării infrastructurii (mai sunt 52 de gospodării la care nu există acces cu autovehiculul), racordarea la sistemul centralizat de alimentare cu apă acolo unde este cu putinţă, introducerea canalizării şi bineînţeles, probabil unul dintre cele mai grele, crearea de locuri de muncă prin atragerea investitorilor. Cele două drumuri judeţene ce ne tranzitează comuna trebuie să fie şi ele modernizate”, a declarat edilul-şef din Buceş. De precizat că pe lângă toate aceste puncte principale, mai sunt multe altele care vizează procesul de dezvoltare locală.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Din pacate, anul acesta nu se va lucra la baraj intrucat fondurile initial alocate la sfarsitul anului trecut au fost reduse de catre guvernul USL. Se aude, domnule primar Traian Achim?

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

14 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

15 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

22 de ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

22 de ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

22 de ore ago