BREAKING NEWS. Mişcare incredibilă în politica hunedoreană: MIRCIA MUNTEAN S-A ÎNSCRIS ÎN PSD!

Volodia Macovei

 Ieri, fostul primar liberal al Devei, deputatul independent Mircia Muntean (foto), a făcut un anunţ şocant pentru politica hunedoreană: „m-am înscris în PSD!”.
Intrarea lui Mircia Muntean în PSD reprezintă o mişcare politică incredibilă, luând în calcul opoziţia manifestată de acesta vreme îndelungată faţă de social-democraţi.
„Voi lupta împotriva corupţilor Petru Mărginean şi Mircea Moloţ”
Mircia Muntean renunţă la colaborarea cu PDL, motivând că nu mai poate fi aproape de o structură politică în care unul din lideri e Mircea Moloţ.
„Am avut o foarte bună colaborare cu PDL, am obţinut cele mai bune scoruri atunci când am putut să o facem, când am avut putere de decizie la nivelul organizaţiei locale şi judeţene. Am fost exclus de aproape un an şi jumătate din rândurile PDL. Sunt de un an şi jumătate deputat independent, iar speranţa mea s-a năruit ieri, când liderii PDL din judeţul Hunedoara au semnat colaborarea cu PNL din care plecasem în urmă cu cinci ani de zile. Am luat act de amendamentul propus de Moloţ şi Gligor de a nu mă reprimi în niciunul din partide. A trebuit să iau o decizie şi PSD mi-a întins o mână, acordându-mi o funcţie de conducere la nivelul organizaţiei municipiului Deva. Deci, da, m-am înscris în PSD şi voi porni lupta împotriva corupţilor Petru Mărginean şi Mircea Moloţ“, a declarat, ieri, Mircia Muntean.
Preşedinte executiv la PSD Deva
Senatorul PSD Cosmin Nicula a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că va propune joi, în şedinţa Biroului organizaţiei locale a PSD Deva, ca funcţia de preşedinte executiv, vacantată după plecarea lui Gabriel Samoilescu pe postul de subprefect, să fie preluată de Mircia Muntean. ”Decât cu Mircea Moloţ sau Petru Mărginean, mai bine cu Mircia Muntean. Sunt convins că vom face echipă bună împreună, astfel ca să putem da jos de la conducerea judeţului şi a municipiului Deva, tandemul corupt Moloţ-Mărginean”, a declarat senatorul Cosmin Nicula.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Curvasarie polica mai mare ca asta, nu mi-am mai inchipuit ca ar putea exista.Dar uite ca Mircia este in stare si de asta...??!!

  • Politica in sine este o curva.
    Intrebarea este ce varianta mai avea Mircia, cand negocierile s-au facut cu excluderea sa in mod expres.

  • ...ptr Tavi...,a venit ACASA, boule!!!! Sa traiesti la multi ani domnu primar!!!Bine ca ai venit in sfarsit!!!..zeul somnului de la PDL, se va cocota la CJH!!! somn usor ! te trezeste el piticul atomic, atunci cand vine ANI dupa el!!!..nu Ani de la bucatarie...!

  • Astăzi în judeţul Hunedoara domneşte baronul Mircea Moloţ, de la Partidul Naţional Liberal, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. Povestea lui Moloţ este simplă: informator al Securităţii pe vremea lui Ceauşescu, bani sifonaţi de la Consiliul Judeţean Hunedoara către firmele apropiaţilor săi, mult tupeu politic, ca să nu spunem nesimţire, şi, în general, o viaţă bună şi prosperă pentru baronul Mircea. Când nu conduce judeţul Hunedoara, Moloţ participa la partide îmbelşugate de vânătoare. Este aşadar vânător împătimit, premiat chiar pentru trofeele de cerb împuşcate, are două vile şi proprietăţi de peste 100 de hectare de teren în judeţ. În comuna Certeju de Sus deţine un conac, alături de 84 de hectare de teren. O proprietate demnă de un grof maghiar, aşa cum exista în Transilvania pe vremuri. Asta este viaţa lui Moloţ, alegătorii îl votează iar el trăieşte pe picior mare. Baronul Moloţ nu face un secret din faptul că ginerele său, pe nume Robert Venter, a câştigat contracte de peste 2 milioane de euro de la Consiliul Judeţean Hunedoara, printre care şi lucrarea de renovare a sediului instituţiei. Acelaşi Venter a primit şi lucrări de construcţii în cadrul proiectului european pentru modernizarea şi reabilitarea reţelelor de canalizare şi apă din Deva şi Hunedoara. Proiectul a fost implementat de compania de apă a judeţului, deţinută de consiliul judeţean. Adică banii erau plătiţi din pixul subordonaţilor lui Moloţ. Aşa se întâmplă în familiile baronilor locali din România, îţi vin milioanele de euro în buzunar şi trebuie să-i iei, n-ai ce face! Acest proiect de canalizare, în valoare de 63 de milioane de euro, a fost un bun prilej pentru îmbogăţirea şmecherilor din oraşul Deva, printre ei şi familia fostului boxer Mihai Leu. În timp ce băieţii deştepţi de la Deva căpuşau contractul european cu pricina, Consiliul Judeţean Hunedoara băga în faliment tocmai firma de construcţii deţinută de instituţie. Firma care putea să facă lejer lucrările în acest proiect. CJ Hunedoara deţinea compania Drumuri şi Poduri SA Deva. Compania primea contracte pentru modernizarea drumurilor de la Consiliul judeţean, apoi aceste lucrări erau subcontractate către alte firme private. În final compania de stat a dat faliment. Printre cei care sifonau banii de la Drumuri şi Poduri SA era şi afaceristul Gabriel Doda, arestat recent pentru acuzaţii de crimă organizată şi evaziune fiscală. O altă firmă care căpuşa compania de construcţii judeţene era şi Viva Construct, deţinută de un anume Vasile Axinte, apropiat al senatorului PSD de Hunedoara, Cosmin Nicula. Semn că la Hunedoara combinaţiile politice se fac şi între partide, mai ales în familia USL.

  • Sunt de acord cu mutarea lui MM, desi la prima vedere pare doar traseism si oportunism. Sunt de acord intrucat personal consider PNL cel mai corupt partid din Romania si cu cei mai incompetenti oameni. Prin urmare cred ca orice alianta, orice om si orice vot impotriva PNL, in opinia mea, este in interesul poporului roman. In consecinta mutarea lui MM este una profund corecta, pentru care il felicit.
    Sigur ca altii au alte opinii, pe care le respect chiar daca nu le impartasesc.

  • Aici este vorba de legile fizicii: toate gunoaiele se duc la fund, la latrina ajung toate defecatiile. PSD-ul nu se dezminte: a fost, este si, dupa cum se pare, va ramane cancerul si infectia politicii romanesti. Dupa ce a adunat toate gunoaiele pepedediste, acum face si alianta cu ppdd-ul tiganului infractor . Mai lipsea clovnul politicii hunedorene, saltimbancul regiunii V vest. Si a venit in PSD fiind-ui recunoscute meritele de gunoier al politicii. A si fost uns ca presedinte executiv al partidului gunoaielor pe judetul Hunedoara.

  • marginean este marioneta coruptilor de la voiculescu!!!! cu oameni ca dragomir si vasile o sa infunzi puscaria boangina ungureasca ce esti tu! sa o vedem atunci pe gabriela cum o sa umble din nou din p in p

  • Cei ce va dati "devean" si Moise Nicoara, profund corecta e afirmatia ca mamele voastre-s curve, da nu-i treaba mea. Problema mea e ca-s si proaste, pentru ca vor nascut ma, dobitocilor. Voi de fapt sunteti vinituri, ca ardelenii o infundat puscariile comuniste. Comunism de care PSD ul nu se dezice. Ardealu nu este si nu va fi niciodata comunist ma boilor. Lui cretinu de Munteanu (nume tiganesc pentru cunoscatori)ia murit ultimul neuron si uita flegmele baloase ale lui Rudeanu (Misu ala de-ti facea plangeri penale ba mirciulica). Din gogoasa rosie infuriata se va alege prafu pana in 2016, asta daca trec pragu din noiembrie 2014. Noroc ca poate pana atunci Rus de la Cluj va reusi sa ne numere ouale. Rus care l-a vandut pe Adi Nastase (Adita ala pe care Ponta l-a bagat in puscarie nu Base, ca nu-i dete si lui sorici de mistret de Balc). Ba voi PSDeii veti muri mancanduva-ntre voi, ca de pe tara nu prea mai aveti ce fura , ca n-ati produs nimic. Poate-i face Petreasca vreun copil lu Ponta (pana numara taxele reduse si Adriana-l la Bruxelles). Unde e nea Nelu sa-l faceti candidat la Cotroceni - singurul PSD ist care va vedea vreodata Cotroceniu. (pe Votcaroiu nu-l numaram ca era orb de ... beat si nu l-a vazut). Succes ratatilor ! glorie lui MM. Apropos, domnule MM te asteapta celalalt MM la Adi-n celula). Si apropos, de cand racoleaza PSD ul rebuturi de pe centura politicii posesoare de dosare penale , poate maine-l vedem si pe Molot la PSD. Innebunesc Mirciulica si cu Nicusor (Timis) instantaneu.

  • "Iliescu_este_altfel"-zdreamto,daca te-as vedea,face to face,poate as reusi sa-mi fac o idee despre "cum arata ce-i mai nenorociti oameni".

  • Fosile ca asta si ca timis nicolae sunt terminati politic.A ajuns rau psd-ul daca nu are oameni de promovat decat vopsiti traseisti.I-a expirat si perioada de pauza de la ANI acu prosti sa aibe sa-l voteze.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

18 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

18 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

18 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

18 ore ago