BREAKING NEWS. Avarie la magistrala de termoficare Mintia – Deva!

15 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Eveniment, Ultima Ora

În urmă cu puțin timp, pe magistrala principală Mintia – Deva, de alimentare cu agent termic, s-a produs o avarie care ar putea provoca întreruperi, pentru scurt timp, a furnizării apei calde și căldurii pentru municipiul Deva.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, se află la locul intervenției tehnice pentru a se asigura că remedierea se desfășoară eficient și rapid, astfel încât apartamentele din Deva, racordate la rețeaua de la Mintia, să aibă căldură și apă caldă, în această seară, la parametri normali.

Împreună cu echipa tehnică de la termocentrala Mintia participă la intervenție lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Poliției județene și ai Secției de Drumuri Naționale-Hunedoara.

Potrivit coordonatorilor echipelor de intervenție, reluarea furnizării de agent termic va fi reluată în cel mai scurt timp posibil. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Întâlnire cu Eminescu

Ziua de 15 ianuarie 2021 ne-a dovedit, dacă mai era nevoie, că oricât ne-ar fi de greu, Eminescu ne alină,...

Întâlnire de lucru între conducerea ApaProd și aleșii locali ai municipiului Deva

  La propunerea consilierilor locali făcută la ultima ședință a Consiliului Local Deva, vineri, 15 ianuarie, la primăria municipiului a...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un edil din zonă se pre­gă­teşte să treacă în alt par­tid, la adversarii politici, evident doar...

Închide