Actualitate

Bonnie și Clyde de Cluj, prinși la Deva

Recent, Poliția Deva a fost sesizată de către reprezentanții unei stații de carburanți din municipiu că o femeie a alimentat în aceeași zi, în jurul orei 17:20, o cantitate de 56,149 litri de car­burant solicitând și alte bunuri în valoare totală de 464,09 lei, iar când a încercat să achite cu un card bancar nu s-a putut efectua plata din cauza fap­tului că era blocat. Femeia nu a putut plăti nici cu cash. Aceasta a plecat și nu a achitat contravaloarea combusti­bi­lu­lui alimentat și nici a bunurilor.

Au trecut de casele de marcat
La câteva zile după această sesizare, angajații unui magazin din Deva au reclamat că o femeie și un bărbat au furat mai multe bunuri.
„Cu ocazia investigațiilor operative realizate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Deva s-a stabilit că, cele două persoane care au sustras bunuri de la benzinărie și din magazin sunt un bărbat în vârstă de 33 de ani și o tânără în vârstă de 25 de ani, ambii din județul Cluj”, au anunțat cei de la IPJ Hunedoara. La sfârșitul lunii ianuarie, cei doi au fost prinși în flagrant, după ce au sustras bunuri din incinta unui ma­gazin s­ituat în municipiul Deva, bunuri cu care au trecut de casele de marcat fără a le achita.

Bărbatul a fost arestat
„Cei doi au avut o atitudine violentă și amenințătoare la adresa angajaților ma­gazinului, după ce au lăsat bunurile sus­trase, încercând să își asigure scă­parea din magazin prin modalitatea de a se împinge în persoanele aflate în jurul lor care încercau să îi țină în incinta ma­ga­zinului până la venirea polițiștilor. De ase­menea, s-a stabilit că, bărbatul în vârs­tă de 33 de ani, în timp ce era re­ți­nut de către unul dintre angajații maga­zi­nului, l-a lovit pe acesta cu un pet de apă, plin, în zona frunții. Ulterior exa­mi­nării de către polițiști a autoturismului cu care suspecții se deplasau, în in­te­riorul acestuia au fost descoperite bu­nuri sustrase din magazinele din mu­ni­cipiul Deva, precum și bunuri sustrase din incinta altor societăți comerciale din țară ce au fost ridicate în vederea con­tinuării cercetărilor. În cauză, față de cei doi suspecți, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea in­fracțiunilor de furt calificat și tâlhărie, luându-se față de aceștia măsura pre­ventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore. În 1 februarie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Jude­că­to­riei Deva a dispus luarea măsurii ares­tu­lui preventiv pe o perioadă de 30 de zile, față de bărbatul în vârstă de 33 de ani, cercetat sub aspectul comiterii in­frac­țiunilor de furt calificat și tâlhărie și totodată, a dispus luarea măsurii con­tro­lului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, față de tânăra în vârstă de 25 de ani cercetată sub aspectul comiterii in­frac­țiunilor de furt, furt calificat și tâlhărie”; arată IPJ Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

22 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

22 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

22 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

22 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

22 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

22 de ore ago