Bloc evacuat din cauza unui incendiu

22 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un copilaş de trei ani şi o bătrână au avut nevoie de ajutorul paramedicilor SMURD şi al pompierilor, în urma unui incendiu izbucnit în scara unui bloc din Deva.

Locatarii imobilului au ieşit singuri din apartamente din cauza fumului înecăcios, după ce pe scara blocului a izbucnit un incendiu. Oamenii au aşteptat ca pompierii militari din Deva să stingă focul, pentru a se putea întoarce în locuinţe. Trei echipaje ale Detaşamentului Deva, cu o autospecială de capacitate medie, ambulanţă tip B2 şi o autospecială de transport victime multiple, au ajuns în câteva minute la locul izbucnirii incendiului şi au constatat că arderea se manifesta la un cărucior şi la instalaţia electrică de la interfonul scării.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, un băiat de trei ani şi o femeie de 67 de ani au fost asistaţi cu oxigen, de către echipajul medical, dar au refuzat transportul la spital. ”Incendiul a fost pus sub control rapid de pompierii deveni care au concluzionat că, cel mai probabil, arderea a fost generată de focul deschis în spaţii închise. În timpul incendiului s-au deteriorat zugrăveala de pe scara blocului, avizierul şi geamul uşii de acces”, a precizat sursa citată.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tragedie pe şantierul autostrăzii

Tragedia a avut loc pe şantierul autostrăzii A1, la Şoimuş, iar victimă este un bărbat de 64 de ani, angajat...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Unde L-am pierdut pe Iisus?

Ne aflăm în Săptămâna Patimilor şi, fie că am postit aceste 40 de zile, fie că n-am reuşit, timpul se...

Gurasada: deşeurile menajere, în sarcina noului operator de salubritate

Serviciul de salubritate din comuna Gurasada a fost preluat de noul operator desemnat de ADI Deşeuri. Contractarea beneficiarilor nu s-a...

Închide