Categories: Sport

Blestemul ultimului minut

Jucătorii Mureşului Deva au eşuat în tentativa de a păcăli fotbalul şi în „derbiul suferinţei” cu CSM Rm. Vâlcea, încasând golul înfrângerii, 0-1, la ultima fază din prelungirile partidei. Eşecurile pe final par deja un blestem pentru deveni, întrucât la precedentul joc în deplasare, cu Juventus Bucureşti, au primit gol în minutul 88.

„Văduviţi” de şansă

Trupa antrenată de Romulus Gabor a fost pedepsită, pentru că a jucat cu gândul la o remiză albă şi s-a limitat să se apere aglomerat şi să tragă de timp. Lipsa de ambiţie şi de respect pentru meseria de fotbalist, aşteptate după cele două săptămâni suplimentare de pregătire, a fost sancţionată la final, când nimic nu mai putea fi salvat. Unicul gol al acestui important duel al luptei pentru supravieţuire, a fost marcat de Robert Văduva, în minutul 93. Atacantul CSM-ului a împins, cu noroc, mingea în poartă, la ultima fază a partidei, după ce Vătăjelu a reuşit o incursiune pe flancul stâng şi a centrat în careu. Nici CSM-ul nu a fost cu mult mai presus, însă măcar a muncit şi şi-a dorit victoria, iar la final, eforturile i-au fost răsplătite. Per ansamblu, meciul a suferit cumplit la capitolul calitate, cele două echipe confirmând că nu întâmplător sunt codaşe ale clasamentului.

Reacţie neelegantă

Antrenorul gazdelor, Alin Artimon, a fost trimis în tribune, imediat după marcarea golului, pentru ieşirea neelegantă la adresa tehnicianului Mureşului, Romulus Gabor. „I-am strigat că tot jocul s-a apărat cu patru fundaşi centrali şi că acum, putea să îl bage şi pe al cincilea. Victoria este meritată, dacă ţinem cont de numărul ocaziilor şi de modul în care am tratat noi meciul şi anti-fotbalul la care au recurs devenii. Am schimbat sistemul de trei ori în timpul jocului, iar la final, am marcat golul izbăvitor”, a spus Artimon, aflat la prima victorie de la revenirea sa în Zăvoi. În urma acestui nou eşec, formaţia deveană rămâne fără nici un punct câştigat pe teren în retur şi are şanse tot mai mici de supravieţuire. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean