„Binefacerea” i-a adus dosar penal

3 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 30 de ani, din Deva, este cercetat penal după ce şi-a lăsat un amic să-i conducă maşina, deşi ştia că nu are permis.
„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care conducea un auto­turism pe raza localităţii Veţel, fără a poseda permis de con­ducere. Cu ocazia controlului, a fost legitimat şi proprietarul autoturismului (aflat în maşină), un bărbat în vârstă de 30 ani, din Deva, care a recunoscut că i-a încredinţat autotu­ris­mul tânărului, pentru a învăţa să conducă”, a informat IPJ Hunedoara.
Cei doi, atât tânărul fără permis, cât şi proprietarul maşinii sunt cercetaţi penal. Primul pentru conducerea unui auto­turism fără a poseda permis de conducere, iar celălalt pentru în­credinţarea unui autovehicul pentru a fi condus unei per­soa­ne care nu posedă permis de conducere. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cruzime fără margini a unui individ din Deva

Bărbatul provocase un scandal în familie şi pentru a se răzbuna, a aruncat de la etajul 4 al blocului în...

Noua capelă din Păuliş, sfinţită şi dată în slujba comunităţii

Magdalena Şerban După ce în luna iulie, conducerea comunei Şoimuş a dat în folosinţă noua capelă construită în localitatea Fornădie,...

23 de zile până la o administraţie corectă

Sunt Dacian Ciodaru, omul care va reuşi cu siguranţă să preia fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Am această...

Închide