Categories: Sport

Biciclete pentru campionii din ring

Ciprian Marinuţ

Sportivii cluburilor devene „Hyper Gym” şi „Gladiators Gym” au dat bine din pumni la ediţia a II-a a „Cupei DHS” la kickbox. Cea mai valoroasă performanţă a obţinut-o Mădălin Varga de la Hyper Gym, câştigător al unuia dintre cele patru turnee piramidale, ce a avut drept premiu o bicicletă.

De la podea, pe locul întâi
Mădălin Varga a luptat în sistem piramidal alături de alţi şase luptători la categoria 60 de kilograme. Startul deveanului a fost cu emoţii, întrucât a încasat o lovitură dură şi surprinzătoare care l-a pus la podea şi a fost numărat. Ambiţios, puternic şi bine pregătit, sportivul antrenat de Mugurel Petruţiu a renăscut din propria cenuşă şi a câştigat meciul. La fel s-a întâmplat şi în celelalte două partide ale turneului piramidal, astfel că Mădălin Varga a fost declarat campion al competiţiei la categoria sa. „Am avut emoţii când a fost numărat, dar apoi a luptat inteligent şi a ştiut să depăşească momentele critice. Victoria a fost meritată, întrucât a înţeles să se dăruiască în ring”, a spus Mugurel Petruţiu. Celelalte trei turnee piramidale desfăşurate la categoriile 40, 50 şi 70 de kilograme şi premiate cu biciclete de DHS au fost câştigate de sportivi de la Somo Gym Timişoara.

Şi victorii, şi înfrângeri
Ceilalţi şase sportivi ai secţiei Sambo Combat de la Hyper Gym Deva au avut rezultate în funcţie de experienţă sau noroc. Alexandru Şofroni s-a impus cu o decizie clară de 2-0, dovedind că partidele anterioare au făcut din el un luptător bun. Gabriel Bozan a controlat lupta, dar a pierdut la puncte din cauza unei lovituri cu ghinion, încasate în prima repriză, care l-a pus la podea. Debutantul Vlad Cigmăian a avut noroc de un adversar accesibil şi a câştigat, în vreme ce ceilalţi trei debutanţi, Fabian Hodiş, Claudiu Cornea şi Cosmin Gîţ, au fost trădaţi de lipsa de experienţă şi au pierdut. „Bozan merita mai mult, dar n-a mai putut recupera după ce a fost pus la podea. Chiar dacă rezultatele debutanţilor nu sunt pe plus, evoluţia lor m-a bucurat, întrucât au atins câteva obiective din cele propuse ca strategie de meci”, a spus antrenorul Mugurel Petruţiu.
Pentru cei 10 reprezentanţi ai clubului Gladiators Gym, balanţa între victorii şi înfrângeri a fost echilibrată. Cinci dintre ei, Andrei Vişa, Alexandru Haiduc, Cornel Chiru, Răzvan Hengheş şi Traian Dorin, au câştigat, iar alţi cinci au pierdut. „A fost o competiţie puternică, la care au fost prezenţi sportivi de valoare. Rezultatele sportivilor noştri sunt pozitive, în raport cu nivelul de pregătire”, a spus Claudiu Floresu, de la Gladiators Gym, principalul organizator al competiţiei.
Cupa DHS s-a desfăşurat la Deva, în sala de sport a Liceului „Traian”, la finalul săptămânii, şi a aliniat la start sportivi de la 25 de cluburi din 15 oraşe. Toţi sportivii participanţi au promovat mesajul: „Alege viaţa, spune NU drogurilor!”

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

4 ore ago