Beţia şi gelozia i-au întunecat minţile

27 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Pentru că trăia cu impresia că soţia sa îl înşală, un bărbat din Hunedoara a vrut să-şi prindă consoarta în flagrant. Aflând el că nevasta sa tocmai îşi face de cap cu un vecin de scară, s-a năpustit în uşa apartamentului în care credea că se află soţia necredincioasă. Numai că, fiind bine cherchelit, bărbatul a spart uşa unui alt apartament, nu a celui în care bănuia că se află nevasta sa, care îi punea coarne.

Băutura… bat-o vina!

Toată după-amiaza de vineri, până seara, soţul gelos, un bărbat de 43 de ani, din Hunedoara, a băut, împreună cu mai mulţi prieteni, la el acasă. La un moment dat, în jurul orei 22, un vecin de-al său, de felul său mai pârâcios, a venit şi i-a spus la ureche că nevasta sa a urcat la etajul trei al blocului, în apartamentul celui despre care se ştia că ar fi amantul femeii. Supărat nevoie mare, bărbatul încornorat a dat repede câteva păhăruţe de tărie pe gât, iar apoi a ieşit val-vârtej pe holul blocului. Cu gândul că, în sfârşit, va reuşi să-i prindă în flagrant pe cei doi iubiţi, hunedoreanul a fost hotărât să meargă peste ei în casă, şi să îi dea o mamă de bătaie fiecăruia. Din păcate pentru el, din cauza stării de ebrietate în care se afla, bărbatul nu a urcat la etajul 3, acolo unde i se spuse că s-ar afla soţia lui, ci a coborât la etajul 1. „Persoana care stătea în acel apartament, de la etajul 1, era un bătrânel, în vârstă de 75 de ani, cu probleme severe de auz. Bărbatul gelos a început să facă scandal la uşa persoanei în vârstă, cu gândul că soţia lui era în acel apartament, iar pentru că bocăniturile erau foarte puternice, nişte vecini au chemat poliţia. Chiar în momentul în care oamenii legii au ajuns în bloc, hunedoreanul a spart uşa apartamentului vârstnicului. Bărbatul a fost imobilizat şi reţinut pentru 24 de ore”, a declarat comisarul şef Nicolae Petruş, şeful Poliţiei municipiului Hunedoara.

Riscă 5 ani de închisoare

În cursul zilei de sâmbătă, hunedoreanul, care are şi antecedente penale pentru furt, a fost prezentat instanţei de la Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. „Magistraţii au hotărât că nu se impune arestarea sa, dar are restricţie de a nu părăsi localitatea. Bărbatul va fi cercetat pentru violare de domiciliu şi distrugere şi riscă să primească o pedeapsă de cinci ani de închisoare”, mai spune şeful Poliţiei municipiului Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Internet gratuit pentru locuitorii oraşului Haţeg

Accesul la Internet nu va mai fi un lucru interzis pentru copiii săraci din oraşul Haţeg, după ce, vinerea trecută,...

Scor rar la rugby

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani a obţinut un egal mai puţin întâlnit în acest sport, în deplasarea de la Rulmentul...

Cîmpeanu, „profet” şi în judeţul lui

Pilotul brădean Mihai Cîmpeanu (foto) a triumfat la ediţia a III-a a Cupei „Straja Lupeni”, singurul raliu de viteză pe...

Închide