Bebeluş mort, descoperit în centrul Petroşaniului

5 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Maximilian Gânju

Un nou-născut a fost descoperit fără suflare în apropiere de centrul municipiului Petroşani. Copilaşul era învelit într-un material textil şi a fost pus pe un morman de zăpadă, lângă un bloc de locuinţe. O localnică a făcut descoperirea macabră.
Bebeluşul ar fi fost abandonat în cursul nopţii de luni spre marţi, pe un morman de zăpadă din zona cartierului Petroşani-Nord, în centrul localităţii. Persoana care l-a abandonat pe micuţ a avut tăria să facă lucru acesta, deşi în apropiere se află sediul Poliţiei Locale Petroşani. Potrivit IPJ Hunedoara, cumplita descoperire a fost făcută, ieri dimineaţă, în jurul orei 9. O femeie care locuieşte în zonă a văzut pruncul şi a sunat la serviciul de urgenţă 112. Un echipaj medical a ajuns la faţa locului şi a constatat că micuţul era mort.
Imediat a ajuns la locul tragediei şi o echipă de criminalişti din cadrul Poliţiei Petroşani, dar şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, pentru efectuarea cercetărilor. Misiunea anchetatorilor de a o descoperi pe mamă este dificilă, dat fiind faptul că în zona abandonului nu există camere de supraveghere. Totuşi, sistemul public de supraveghere video din zona centrului civic al Petroşaniului ar putea oferi indicii, dar numai dacă persoana suspectă a traversat zona centrală. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a o descoperi pe cea care se presupune că şi-a aruncat pruncul.
Trupul micuţului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Petroşani, iar legiştii au stabilit că fătul nu a fost viabil. Avea plămânii nedezvoltaţi şi se născuse mort. În plus, decesul a survenit în urmă cu mai multă vreme, deoarece era într-o uşoară stare de putrefacţie. Anchetatorii vor trebui să o identifice pe mamă şi să decidă încadrarea juridică a faptei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 6.02.2019

Romeo Beja, fost lider sindical din Valea Jiului Pentru că, fiind condamnat la cinci ani de închisoare, în urma Mineriadei...

Bulina albă, 6.02.2019

Sorin Danciu, Serviciul Public Salvamont Hunedoara Pentru că a câştigat întrecerea din cadrul tradiţionalei competiţii de schi dotată cu Cupa...

Gura lumii, 6.02.2019

Vorbesc gurile rele prin târg că se întâmplă lucruri extrem de grave într-un centru de bătrâni de pe lângă un...

Închide