Categories: Actualitate

Beat, fără permis şi cu maşina furată

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Hunedoara, va răspunde în faţa legii, după ce s-a îmbătat şi a făcut mai multe nerozii. Hunedoreanul a urcat la volanul maşinii, fără să aibă permis de conducere şi, mergând cu viteză mare, s-a răsturnat într-un şanţ, avariind autoturismul.
Din datele IPJ Hunedoara, în noaptea de 4 spre 5 martie, tânărul a consumat băuturi alcoolice în locuinţa sa împreună cu vărul său, care locuieşte la aceeaşi adresă, iar când acesta a adormit, i-a furat cheile autoturismului, înmatriculat în Marea Britanie. Înfierbântat din cauza alcoolului, tânărul a plecat cu maşina pe străzile municipiului, iar din cauza vitezei, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului, distrugând autoturismul. Din fericire, şoferul amator a scăpat fără nici o zgârietură, dar va trebui să răspundă în faţa legii. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,38 mg/l, alcool pur în aerul expirat, poliţiştii întocmind dosar penal în care va fi cercetat pentru toate infracţiunile comise. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

11 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

17 ore ago