Categories: Actualitate

Băuţi ori fără permis de conducere

Maximilian Gânju

Trei tineri din Valea Jiului s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi de poliţiştii de la circulaţie că se urcaseră la volan băuţi ori fără a avea permis.
Astfel, în noaptea de duminică spre luni, un tânăr băut şi fără permis a încercat să scape de poliţişti şi s-a oprit cu maşina în poarta de acces a fostei EM Petrila. ”În urma legitimării, poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din oraşul Petrila. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma verificării în bazele de date ale poliţiei, agenţii rutieri au stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Un alt tânăr din Lupeni a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu,  iar în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că nu avea permis de conducere. Poliţiştii din Valea Jiului au constatat o creştere a numărului celor care conduc băuţi ori fără a avea permis, mulţi fiind încurajaţi şi de faptul că instanţele de judecată îi condamnă, de cele mai multe ori, la pedepse cu suspendare. Sunt şi cazuri de recidivişti, cum este cel al beţivului din Petroşani, care au primit pedepse cu suspendare pentru acelaşi tip de infracţiune, respectiv conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Florii

21 de minute ago

Felicitare Florii

21 de minute ago

Felicitare Florii

23 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

24 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

24 de minute ago