Bătut pentru un mesaj postat pe Facebook

Cearta din mediul on-line a dus la bătaie în toată regula. Cel deranjat de postările vic­timei şi-a făcut dreptate cu pumnul şi a primit 9 luni de puşcărie. Bărbatul lovit, an­gajat la momentul faptei la Spitalul Mu­nici­pal Hunedoara, a avut nevoie de două săp­tă­mâni de îngrijiri medicale.
Incidentul a avut loc în municipiul Hu­ne­doara, în curtea unei spălătorii auto, unde victima de 38 de ani se dusese pentru a curăţa maşina unei vecine. Potrivit an­che­tei, bărbatul bătut aştepta ca autoturismul să fie curăţat iar spre el a venit agresorul, un tânăr de 27 de ani din Hunedoara, şi l-a lovit cu piciorul în spate şi cu pumnul în faţă. Loviturile au fost puternice încât vic­tima a ajuns la Spitalul Judeţean de Ur­genţă Deva – la Chirurgie plastică şi Re­constructivă.
Incidentul a plecat de la unele postări ale victimei pe o reţea de socializare, mesaje care l-au deranjat pe tânărul de 27 de ani şi care l-au determinat să-şi facă singur drep­tate. Judecat pentru lovire sau alte violenţe, acesta a fost condamnat de Judecătoria Hu­ne­doara la pedeapsa de 9 luni închi­soa­re cu suspendare şi obligativitatea de a pres­ta muncă în folosul comunităţii pe o du­rată de 60 de zile lucrătoare. În plus, ma­gistraţii l-au obligat să achite despăgubiri în valoarea de 1500 de euro către victimă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare