Categories: Actualitate

Bătrână lăsată fără banii de sărbători

Maximilian Gânju

O pensionară a fost păcălită de o femeie care s-a dat drept voluntară. I-a promis produse de curăţenie şi alimente la preţ redus, însă a lăsat-o fără toţi banii din casă.
Incidentul a avut loc la Petroşani, iar victimă este o bătrână de 82 de ani. La uşa pensionarei a apărut o femeie care i-a spus că oferă produse de curăţenie „la reducere” şi produse alimentare destinate persoanelor în vârstă. Odată intrată în locuinţă, escroaca i-a cerut bătrânei cuponul de pensie şi i-a dat o bancnotă de 100 de lei. Pentru a vedea unde-şi ţine economiile, individa i-a cerut un rest de 50 de lei.
„Pensionara s-a îndreptat către camera în care ţinea banii (într-un plic depozitat sub fotoliu), pentru a schimba bancnota de 100 de lei, lăsând apoi plicul cu restul de bani pe masa din cameră. În tot acest timp, femeia necunoscută s-a aflat în spatele reclamantei şi, profitând de neatenţia acesteia, i-a sustras plicul în care se aflau 1.150 de lei”, potrivit IPJ Hunedoara.
Bătrâna s-a întors alături de escroacă în bucătărie fără să bănuiască o clipă că a fost furată. Individa n-a mai zăbovit şi i-a spus pensionarei că nu se încadrează în campania pentru oferirea produselor „la reducere”, după care a plecat.
Poliţiştii din Petroşani încearcă să dea de urma hoaţei şi au întocmit dosar penal pentru furt.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

51 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

11 ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

11 ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

11 ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

11 ore ago