Bătrână lăsată fără banii de sărbători

Maximilian Gânju

O pensionară a fost păcălită de o femeie care s-a dat drept voluntară. I-a promis produse de curăţenie şi alimente la preţ redus, însă a lăsat-o fără toţi banii din casă.
Incidentul a avut loc la Petroşani, iar victimă este o bătrână de 82 de ani. La uşa pensionarei a apărut o femeie care i-a spus că oferă produse de curăţenie „la reducere” şi produse alimentare destinate persoanelor în vârstă. Odată intrată în locuinţă, escroaca i-a cerut bătrânei cuponul de pensie şi i-a dat o bancnotă de 100 de lei. Pentru a vedea unde-şi ţine economiile, individa i-a cerut un rest de 50 de lei.
„Pensionara s-a îndreptat către camera în care ţinea banii (într-un plic depozitat sub fotoliu), pentru a schimba bancnota de 100 de lei, lăsând apoi plicul cu restul de bani pe masa din cameră. În tot acest timp, femeia necunoscută s-a aflat în spatele reclamantei şi, profitând de neatenţia acesteia, i-a sustras plicul în care se aflau 1.150 de lei”, potrivit IPJ Hunedoara.
Bătrâna s-a întors alături de escroacă în bucătărie fără să bănuiască o clipă că a fost furată. Individa n-a mai zăbovit şi i-a spus pensionarei că nu se încadrează în campania pentru oferirea produselor „la reducere”, după care a plecat.
Poliţiştii din Petroşani încearcă să dea de urma hoaţei şi au întocmit dosar penal pentru furt.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florărie online din București care să facă diferența

Florăria de vis este magazinul online din care poți achiziționa buchetele de flori de care să suprindă încă de la

O prostituată din Hunedoara şi-a prădat clientul după partida de amor

O prostituată de 22 de ani din judeţul Hunedoara a fost „agăţată“ de un şofer de 48 de ani pe

Ce se întâmplă cu cetăţile dacice din Munţii Orăştiei? Le lăsăm să se degradeze în continuare?

Ieri, la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara, a avut loc şedinţa festivă dedicată Zilei Internaţionale a Monumentelor şi Siturilor. Evenimentul organizat...

Închide