Bătăuşii au ajuns după gratii

7 august 2013 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 romani-arestati-380x380Adriana Năstase

Doi tineri au fost arestaţi, după ce, în urmă cu câteva zile, au provocat un scandal în faţa unui bloc de pe strada Aviatorilor din municipiul Petroşani. Cei doi, Ovidiu A., de 30 de ani şi Ionuţ A., în vârstă de 24 de ani, i-au bătut pe doi bărbaţi, băgându-i în spital.
După ce au consumat alcool mai mult decât trebuia, celor doi bătăuşi li s-a făcut chef de un scandal. Au început să se certe cu victimele, iar de la ceartă la bătaie, nu a mai fost decât un pas. După ce i-au pus la pământ cu o ploaie de pumni, i-au călcat în picioare, ca să fie siguri că nu se mai ridică de jos.
Poliţiştii au fost chemaţi să intervină, însă până au ajuns la faţa locului, cei doi bătăuşi s-au făcut nevăzuţi. Victimele, doi bărbaţi de 38 şi, respectiv, 39 de ani, au suferit răni, unul dintre aceştia având leziuni despre care medicii legişti susţin că i-au pus viaţa în pericol, a rămas internat în spital. Celălalt bărbat lovit a scăpat cu răni mai uşoare, nefiind nevoit să se interneze. Cei doi suspecţi au fost prinşi de poliţişti şi prezentaţi Judecătoriei Petroşani cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea procurorului, şi a emis mandat de arestare pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Bătăuşii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Hunedoara.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mihalache spune:

    Il stie cineva pe Florea Stefan Bogdan, Comuna Darasti Ilfov ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apa Serv Valea Jiului, la un an sub conducerea lui Avram

SC Apa Serv Valea Jiului, firma care asigură alimentarea cu apă a localităţilor din Vale, nu are nici un leu...

Dorin Gligor: „Deva a devenit un oraş blocat”

Liderul pedeliştilor hunedoreni a făcut, ieri, o scurtă analiză a activităţii conducerii Primăriei Deva, la un an de mandat. El...

Şedinţă de alegeri cu scântei

Surpriză mare la alegerea preşedintei organizaţiei femeilor social-democrate din municipiul Hunedoara. Consilierul local Bianca Farcaş a fost învinsă de Claudia...

Închide