Barna Bende revine la conducerea spitalului hunedorean

  Sorina Popa

Primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, a revenit asupra dispoziţiei nr. 599, prin care a demis întreaga conducere a spitalului din localitate, în frunte cu dr. Barna Bende (foto). Astfel, edilul şef a anulat dispoziţia în cauză, emiţând o alta, pentru numirea unei noi conduceri a instituţiei medicale.

Negocieri politice pentru împărţirea posturilor
În urma negocierilor politice, Barna Bende revine pe postul de manager al spitalului hunedorean, din partea PNL, trei directori au fost numiţi de către primarul municipiului, iar organizaţiei municipale Hunedoara a PSD îi revin două posturi de şef de serviciu.
Primarul Viorel Arion şi-a desemnat următorii directori: Nicuşor Ştefan, pe funcţia de director economic, Carolina Radu, pe postul de director medcial, iar Claudia Şutea, ca director pentru asistente. Noua dispoziţie intră în vigoare de azi, 8 aprilie 2013. Edilul şef al Hunedoarei îl aşteaptă azi pe Barna Bende să aducă demisiile vechilor directori, care au fost demişi prin Dispoziţia nr. 599, altfel neputându-se materializa negocierile politice. PSD Hunedoara va nominaliza astăzi persoanele care vor ocupa funcţiile de şef Serviciu Tehnic şi Administrativ şi de şef al Serviciului de Aprovizionare-Transport-Achiziţii Publice de la spital.
Ca atare, la nici o lună de la demiterea sa, dr. Barna Bende, care între timp s-a înscris în PNL, revine la conducerea unităţii medicale hunedorene. Asta, deşi un control al Curţii de Conturi a scos în evidenţă că, în urma unor achiziţii de aparatură medicală, s-a produs un prejudiciu la bugetul local al municipiului, în valoare de trei milioane de euro.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • MARE GRESEALA!Trebuia suspendat pana la pronuntarea unei sentinte.Si daca e vinovat si se doveeste ca a furat 3mil de euro?Cine garanteaza ca nu fura si de acum incolo?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

21 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

21 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

21 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

22 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

22 de ore ago