Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un candidat la o pri­mărie de municipiu are ceva scheleți prin du­lapurile sale. Zvonerii care se ocupă cu afla­rea de asemenea in­formații susțin că omul nu ar trebui să fie pus candidat, ci ar trebui să meargă să se caute, dacă este adevărat ce se spune despre el. Câr­cotașii anunță des­pre candidatul cu pri­cina că are probleme mari cu o duduie pe care a agresat-o pe vremuri, dar acum unii scot totul la suprafață. Să nu zică cineva că nu a fost atenționat omul și, ca atare, ar trebui să renunțe să mai can­di­deze, că nu va fi bine pen­tru el. Acum, fie­care face cum dorește, nu poate fi oprit din cursă, dacă a băgat și ceva bănuți și mun­cește.

 

Spun gurile rele că pe la o unitate din județ se întâmplă lucruri ciu­date. Au aflat cârcotașii și acum povestesc de zor că pentru angajări se iau comisioane fru­moase, ca să nu le spu­nem altfel. Zvonerii povestesc că totul este coordonat de o duduie care se spune că are spatele acoperit. Gurile rele susțin că duduia este foarte exigentă și stă să se gândească bine înainte să facă an­gajările. Și e ca la lici­tație atunci. Care dă mai mult, câștigă. Dacă e adevărat, ar fi grav, dar deja ne-am obiș­nuit cu toate acestea de mai multă vreme. Nimic însă nu o poate opri pe duduia de care vorbim să procedeze cum a învățat ea pe la formațiunea din care face parte și care o îndrumă în viață.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

7 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

7 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

7 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

7 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

8 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

8 ore ago