Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o duduie dintr-un partid de la adversarii politici. Spun cârcotașii pe la colțuri că omul nostru e fiert toată ziua și nu mai știe cum să-i intre în grații tinerei, care nu se lasă așa de ușor. Zvonerii poves­tesc prin târg că po­li­ticianul ar renunța la tot, doar să fie cu fata, așa de prins e în mre­jele dragostei. Totuși, gurile rele susțin că nu chiar la tot ar renunța respectivul, mai ales la funcție, nu. Cert este că nici partidul la care activează duduia nu-l mai interesează, iar cri­ticile la adresa ad­ver­sa­rilor politici nu-l mai interesează pe om. Că dragostea învinge tot! Ceea ce este foarte bine.

 

Șușotesc zvonerii pe la colțuri că unii can­di­dați au bătut deja pal­ma cu…adversarii poli­tici. Se pare că sunt și candidați care nu prea înțeleg cum e cu cins­tea și onoarea. Nu, ei au luat bani de la can­didatul de la adversari, ca să nu mai facă cam­panie, sau să se facă că muncesc pentru can­di­da­tul partidului lor. Gurile rele au aflat și vor­besc acum că lu­crurile nu sunt în regulă cu oamenii ăștia, care abia au intrat pe scena politică și deja și-au vândut colegii. Câr­co­tașii susțin că, deși s-a dorit să nu se afle de „afacerile” lor necu­rate, totul a ieșit la ivea­lă. Iar dacă ei nu știu că cei din con­du­ce­re au aflat, se va lăsa cu sancțiuni sau chiar excluderi din partid. Nu acum, după alegeri în mod sigur.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

24 de ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

24 de ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

24 de ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

24 de ore ago