Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la noi, vrea să se orienteze politic și ea. Nu e singura, sus­țin gurile rele. Așa­dar, zvonerii poves­tesc că respectiva și-a trimis emisarii să aran­jeze pentru ea o ne­gociere cu cei pe care până deunăzi în înjura. Dar, cum duduia noas­tră se crede prea bună să demisioneze din funcție, se pare că va fi dată jos cu tot cu sca­u­nul de șefă. Că s-au săturat unii de fițele și de răzbunările ei, de în­chiderea unor afa­ceri pe motiv că aceia care le aveau nu aveau carnetul de partid agreat. Și, cum întot­dea­una roata se în­vârte, a venit vremea ca duduia să plăteas­că. ȘI, spun zvonerii, va plăti rău de tot.

 

Șușotesc cârcotașii prin târg că la o firmă de stat unele achiziții făcute de șefa finan­ciară se găsesc la ea acasă. Cică femeia duce cam tot acasă. De la aparatură elec­tro­casnică, la aran­ja­mente florale. Păi, de ce să dea bani pe toa­te astea, susține res­pectiva, când le poate duce de la birou. Gurile rele spun că unii colegi s-au săturat de șme­che­riile făcute de du­duia de care vorbim și s-au hotărât să vor­beas­că. Au mers ei la șefii mai mari, dar, ce să vezi? Aceștia le-au spus că e normal, fe­meia are nevoie de bani, de ajutor și nu e problemă că duce acasă, una, alta. Ca atare, reclamanții au tras o singură con­clu­zie: și șefii fac la fel, iar corb la corb nu-și scoa­te ochii.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

8 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

8 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

8 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

8 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

8 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

8 ore ago