Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Se vorbește prin târg că un funcționar a tre­cut de limita legalității cu ce face printr-o ins­tituție. Atenție, omul nostru a ajuns într-un hal fără de hal, în ceea ce privește lăcomia. Cică zvonerii au aflat și povestesc pe la col­țu­rile instituției, că omul a făcut ceva bănet, după ce a dat pe direct niște lucrări la un amic. Asta pe de-o parte. Apoi, omul nostru a mai făcut un pas îna­inte spre încălcarea legii și și-a angajat odrasla la amicul său, sau mai precis, au sta­bilit drumul șpăgii pen­tru lucrările de miliar­de date pe direct ami­cului. Cârcotașii au urmărit traseul banilor și așa au concluzionat că în acest caz avem de-a face cu un fla­grant. Cică zic gurile rele că urmează și alte dezvăluiri.

 

Șușotesc gurile rele că mai mulți salariați ai unei primării de mu­ni­cipiu beau ca la pe­tre­cere la birou. Da, ați înțeles bine. Oamenii comandă pizza la ser­viciu, dar și beri și nu se îngrădesc și beau câte una, două, chiar trei beri odată. Nu vă vine să credeți, dar an­gajații de care vorbim de pe la ora 10 a di­mineții beau de sting. Și, nu numai bere, dar consumă și câte o țuică, așa că a fost vreme rece și trebuiau să se încălzească și ei cu ceva. Norocul lor că birourile lor nu sunt în clădirea principală a instituției, iar șeful lor nu îi vede ce prostii fac. Vă dați seama că, cu atâta băutură la activ, oamenii nici nu prea pot lucra, iar des­pre performanță nici nu poate fi vorba.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

19 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

19 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

19 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

19 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

19 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

19 ore ago