Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

N-a ciripit cât a tre­buit. Bârfitorii din re­giunea cu lămpașe spun că un funcțio­nă­raș asimilat perso­na­lului militar este într-o mare dilemă. Prins cu ocaua mică, omul a ajuns la un troc și a tur­nat câte un ca­ma­rad cu câte o boacănă, dar nimic serios. În schimbul informației ar fi beneficiat de mul­tă clemență, doar că lucrurile s-au schim­bat până să fie pa­ra­fată înțelegerea. O pă­sărică i-a ciripit unuia dintre anchetatori că omul se joacă cu focul și știe mult mai multe decât a dat în schim­bul unei muștruluiri. Ar face bine să spună lucruri importante, să se poată sparge bu­boiul de la secția unde a prestat, că altfel nu poate beneficia de cle­mență. Prin ur­ma­re, investigatorul și-a băgat puțin coada în­cât funcționărașul să rămână sub presiune și să facă exact ceea ce trebuie.

 

A stricat orzul pe gâște! Cam așa s-ar traduce inițiativa unui edil din zona noastră de acțiune. Omul a cre­zut că va crește pu­țin în ochii electorilor și s-a dus să le promită că demarează o in­ves­tiție în zona lor, proiect ce le-ar ușura viața. Mai exact încăl­ță­min­tea, că oamenii abia răzbesc prin noroaie. Totul a fost bine și fru­mos iar alesul chiar a crezut că a dat lo­vi­tura, doar că la final a avut o mare dez­a­mă­gire. Un studiu pro­fe­sionist făcut ulterior și în zonă a arătat că nu este deloc văzut bine, iar cea mai mare parte a voturilor se vor duce către o formațiune cu iz naționalist. Cam as­ta este concluzia zvo­nerilor și asta vorbesc ei pe la colțuri.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

4 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

4 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

4 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

4 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

5 ore ago