Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră, cu aere de mare anchetator, stă toată ziua pe in­ternet, ca să strângă ceva bănuți, pentru completarea salariului. Omul cerșește pur și simplu bănuții de la cine vrea să învețe să joace cărți. Până aici, dacă era vorba de un angajat oarecare, nu era problemă. Dar, zvo­nerii de la colț ne anunță că e vorba de un angajat cu chipiu, care mai consumă și ceva substanțe inter­zise. Gurile rele șușo­tesc că toți colegii lui cunosc situația, însă nici unul dintre ei nu are curajul să le spună șefilor săi. Șefi care cârcotașii susțin că au fost informați mai de­mult, dar informația nu a fost procesată. În­tre­barea este de ce?

 

Spun zvonerii de ser­viciu că un perso­naj de la noi se pregă­tește de un tun, înainte de alegerile locale. Câr­cotașii povestesc pe la colțuri că omul nostru și-a făcut loc ca să aibă unde pune tot bă­netul pe care-l va strân­ge cu această o­cazie. Tunul se anunță, șușotesc gurile rele, unul extrem de impor­tant, și, de aceea, cre­dem că respectivul face tot ce poate să reu­șească să-l pună în practică. Omul este cu­noscut pentru spe­cu­lațiile pe care le face cu bani publici, evi­dent, că altceva nu este în stare. Zvonerii spun că de data asta este vorba de o sumă frumușică, cu multe zerouri în coadă, iar asta îl duce pe cel de care vorbim într-o altă etapă a planului său de a ajunge pe o funcție mare.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

3 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

3 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

3 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

3 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

3 ore ago