Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Se cam îngroașă gluma! Zvonarii din regiunea cu lămpașe reiau un plan despre care au mai șu­șotit, nu cu mult timp în urmă, cum că un ales avid de putere plă­nu­iește în taină un puci. Bârfitorii spun că vrea cu tot dinadinsul să-și pună la cheie întreg ju­dețul, iar bârfa recentă cum că vrea răstur­na­rea șefului este anco­rată în realitate. Planul său ar urma să se de­ru­leze după alegeri, să
nu-și atragă antipatia șefilor de la vârful par­ti­dului. Cârcotașii mai spun că omul deja și-a făcut și listele cu colegii indezirabili și vrea să-i expulzeze pe toți din formațiune, pentru că nu sunt de încredere că vor juca după cum cân­tă el. Problema lui este însă una mare. Șeful actual are de partea sa aproape toate organi­za­țiile de partid, deci pla­nul său nu are nici o șansă. Este curios cum omul se chinuie mereu să preia organizația mare, deși nu prea are trecere printre colegi. Cum e vorba, pasărea mălai visează.

 

Și din umbră își poate face mendrele. Gura lumii șușotește că șeful unei organizații de par­tid a făcut cum a făcut, chiar dacă este tras pe linie moartă în prezent, și și-a pus consoarta pe o funcție de conducere. Omul este doar cu nu­mele șef de partid, că a fost înlocuit de la butoa­ne pe motiv că nu este destul de bătăios, dar acest lucru nu l-a făcut să se revolte. Zvonarii spun că a primit fără bucurie decizia, a tăcut și a făcut. Mai precis, influența sa n-a fost deloc redusă, așa că tot el este la butoane. Drept dovadă, dacă ne lu­ăm după bârfe, a reu­șit să-și pună consoarta la con­du­cerea unei struc­turi care se ocupă de edu­ca­rea și for­ma­rea tine­ri­lor. Conița ocupa ori­cum un post important, dar șefia îi va aduce un bonus la leafă și o va ajuta să plece la odihnă cu o remunerație mai mare.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago