Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nici bine n-a scăpat de problemele cu le­gea și a comis-o din nou. Gurile rele spun că odrasla unui tru­ba­dur din regiunea cu lăm­pașe, cunoscut ca ușă de biserică, dar nu­mai în somn, ar fi co­mis-o iarăși. Tine­re­lul a fost prins în vestul țării în timp ce își con­ducea bolidul de lux fără a avea dreptul. Cer­cetat pentru con­sum de prafuri, tânărul rămăsese fără carnet și nu mai putea ieși din curtea casei. Ba chiar și tatăl îl renegase, dar doar declarativ. Zvo­narii spun că omul nu-și poate lăsa odrasla să ajungă la răcoare, așa că s-a implicat activ în salvarea sa. Ar fi scos din cufărul cu verzișori o sumă exorbitantă pentru a-l scăpa.

 

Au făcut cum au făcut și l-au reactivat. Este vorba de un pur­tător de epoleți din ves­tul regiunii cu lăm­pașe care s-a ajuns șef peste o circă din ca­pi­tala zonei. Gurile rele bine informate spun că omul nu conduce oficial structura, dar el este în spate la bu­toane. Renegat de șefi în urmă cu ceva vre­me, omul a rătăcit pe la o structură care taie frunză la câini, doar să nu iasă din sistem, iar când a prins mo­men­tul a revenit în forță. Zvonarii spun că și-a pus pe funcții și odras­lele și prin intermediul lor decide ce mișcă în circă. La planul său de reactivare ar fi con­tri­buit și doi oameni in­fluenți în zonă, an­ga­jați ai statului pentru a-i dovedi pe cei care co­mit fărădelegi.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Cum a devenit România un hub tehnologic în curs de dezvoltare în Europa?

România este uneori numită “the rising techhub of Europe” - anume hubul tehnologic în creștere…

o zi ago

Nepăsare sau gafă? Liberalii hunedoreni, fără omagiu pentru Eroii României

Ziua Eroilor este un moment de profundă reverență și recunoștință, când comunitățile din întreaga țară…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

3 zile ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

3 zile ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

3 zile ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

3 zile ago