Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotaşii că între doi politicieni de la noi s-a înfiripat o adevă­rată idilă. Campaniile elec­torale i-au apropiat aşa de tare pe cei doi, că abia se mai despart până a doua zi, povestesc zvo­nerii prin târg. Cică lu­mea s-a prins de poves­tea de dragoste dintre ei, pentru că nimic nu mai miră pe nimeni în aceste zile. Gurile rele şuşotesc că cei doi se plimbă de mână prin oraş, în cam­panie, ca doi îndrăgostiţi, cu zâmbetul pe buze. În aceste condiţii, nici nu mai contează dacă vor câştiga ceva locuri la alegerile parlamentare, important este că politica i-a apropiat. Ceea ce e mare lucru!.

Povestesc gurile rele prin târg că o duduie care candidează şi ea, din pă­cate pentru alegători, a uitat că nu a absolvit stu­diile universitare. Şi, ca să dea bine în CV, a tre­cut acolo că a absolvit fa­cultatea. Zvonerii au aflat repede de falsul în de­claraţie şi acum poves­tesc pe la colţuri de po­liticiana care nici măcar în acte oficiale nu a reu­şit să fie sinceră. Atunci ce să ne mai aşteptăm la alegeri? Cârcotaşii spun că duduia şi cu încă o colegă, participante la campania în desfăşu­rare, se dau de ceasul morţii să impresioneze ale­gătorii cu şcolile lor… care nu prea sunt.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Să nu-mi spuneți că este vorba de Polyana de la USR nu va cred. Aia nu ca nu are scoala spusa in CV suferă si de sefie.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

5 ore ago