BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

11 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Banii pompaţi cu ne­miluita în mai multe pro­iecte de modernizare a unei zone de agrement din judeţ ridică semne mari de întrebare. Bâr­fi­torii spun că interesul deo­sebit arătat pentru zona respectivă nu ar fi în favoarea muritorului de rând, ci în avantajul câ­torva băieţi deştepţi. Aceştia au sponsorizat substanţial un partid po­litic, mai bine spus can­didaţii acestuia, iar re­com­pensa cerută pentru sprijin se achită din fon­duri publice. Tot gurile rele mai spun că inves­ti­ţiile făcute în zona în care îşi desfăşoară activitatea sponsorul mai ajută şi vreo câţiva politicieni ai partidului, pentru că au şi ei acareturi prin zonă.

Un lider local de partid este primul când vine vorba de ciolan şi ultimul când trebuie să facă ceva pentru formaţiunea care-i oferă avantaje, funcţii şi chiar contracte gene­roase. Gurile rele spun că liderul s-a aflat în ultima perioadă într-un stres maxim după ce i-a fost impus de la centru un su­pervizor. Numai că şi şeful şi-a luat tălpăşiţa după scrutinul local, iar lucrurile par să fi revenit la normal pentru liderul local. Ceea ce nu ştie acesta este că i s-a pre­gătit de către supervizor o mare surpriză. Înainte de a pleca, şeful de la ju­deţ s-a sfătuit cu membrii şi au decis să-l tragă pe linie moartă pe condu­că­tor. Nu a arătat interes în susţinerea candidatului, n-a luat parte la acţiuni de promovare, ba chiar a băgat strâmbe cât a putut. Locul său ar fi luat de o domniţă, cel puţin aşa-i făcut planul. Cârco­taşii spun că liderul local a aflat câteva ceva des­pre ce i se pregăteşte şi se dă de ceasul morţii să rămână vioara întâi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Traficanţi de migranţi şi minori, săltaţi de trupele speciale

Ofiţerii de criminalitate organizată au făcut 16 percheziţii, printre locaţiile vizate de anchetatori fiind şi judeţul Hunedoara, pentru destructurarea unei...

Falsul curier, trimis în judecată pentru mai multe ţepe

Bărbatul a fost prins pe raza oraşului Haţeg, după ce reuşise să mai dea o ultimă lovitură. A fost arestat...

Zeci de amenzi pentru nepurtarea măştilor

Nu mai puţin de 40 de amenzi contra­ven­ţionale au fost aplicate în 24 de ore de către echipele mixte de...

Închide