Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul județului, unde pri­mul om al urbei are niște probleme și lip­seș­te. În locul său la bu­toane a fost lăsat un om de încredere pentru a continua treaba edilului, dar acestea trage sfo­rile după bunul plac. Câr­cotașii spun că omul a dat un ordin care cu siguranță îl va scoate din sărite pe șeful său, după ce a cerut unei societății să efectueze o lucrare într-un cartier al urbei. Gurile rele spun că în respectivul cartier stau prietenii de șpriț ai directorului iar lucrările se fac pe domeniul pri­vat al acestora, deci nicidecum pe cel public. Zvonarii spun că an­ga­jații firmei au executat tot ce a cerut directorul și apoi au facturat, însă pentru a se vira și banii mai trebuie și sem­nă­tura șefului, însă acesta nu a lăsat la mapă nici un proiect pentru zonă. Bârfitorii susțin că di­rec­torașul și-a cam dat foc la valiză.

 

O coniță este acuzată că s-a ”blindat” de di­plome și recunoașteri pe munca altora. Doam­na în cauză era văzută ca un formator de ca­rac­tere, de specialiști, într-un domeniu pro­fe­sional foarte important. Multă lume chiar a cre­zut-o că este o so­mi­tate, numai că lucrurile n-ar sta chiar așa. Gurile rele spun că o comisie venită în verificări la lo­cul ei de muncă ar fi descoperit că lucrările ei sunt inspirate din mun­ca altor pro­fe­sio­nişti. N-ar fi o mare pro­blemă dacă ar fi vorba doar de tras cu ochiul din lucrarea altuia, însă ea a luat cu totul cartea și ar fi schimbat doar co­perțile. Zvonarii spun că personajele puse pe verificat au descoperit că e vorba de mai multe lucrări inspirate de la alții.

 

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii dintr-o regiune din sudul județului că un consilier încasează din avutul public fără…

7 ore ago

Bulina albă

Dorel Vartolomei, pensionar miner din Petrila Pentru că a amenajat din fonduri proprii o zonă…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae M., recidivist din municipiul Vulcan Pentru că a fost arestat preventiv de Judecătoria Petroșani,…

7 ore ago

Recuperarea brățărilor dacice, abandonată

Brățările au fost realizate de meșteri din vremea dacilor, descoperite la Sarmizege­tusa Regia, într-o manieră…

7 ore ago

Au salvat-o și au dus-o la echipajul SMURD

Ieri, o echipă de salvatori montani ai Serviciului Salvamont a Consiliului Ju­dețean Hunedoara a intervenit…

7 ore ago