Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zo­nă s-a trezit că face acu­zații la niște oa­meni nevinovați. Omul nostru a început să în­jure ca la ușa cortului, cum că nu i se face pe plac atunci când a mers într-o instituție publică. Respectivul, șușotesc cârcotașii pe la colțuri, s-a făcut însă de râs, deoarece înjurăturile au fost de­geaba, omul habar nu avea de situația care s-a petrecut în acel loc. În aceste condiții, personajul de care vor­bim a fost nevoit să-și ceară scuze și să promită că data viitoa­re se va informa îna­inte de a aduce acu­zații. De fapt, spun gu­rile rele, frustrarea lui venea din cauza schim­bării sale dintr-o func­ție de conducere.

 

Spun zvonerii prin târg că dacă te duci la un serviciu dintr-o pri­mărie ai toate șansele să aștepți mult și bine, deși trebuie să dai bani la stat, nu să în­casezi. În schimb, în­casezi umilință, deoa­rece funcționarii de la serviciul cu pricina te lasă să aștepți pe ho­luri, cu banii în mână, pentru că ei alte tre­buri. Nesimțirea oa­me­nilor ce lucrează, de fapt, se fac că lu­crează, este mare. Așa că era de așteptat ce a făcut un cetățean care s-a săturat să stea la mila lor, de parcă con­tribuabilii sunt cer­șe­tori. Omul nostru a mers frumos și, la pri­mul angajat care i-a ieșit în cale, i-a aruncat cu cerneală pe haine. Și, a amenințat că, da­că va mai fi tratat ca până acum, va veni și cu alte surprize.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

8 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

8 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

8 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

8 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

8 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

8 ore ago