Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un lider de sindicat dintr-o localitate cu lăm­paşe a intrat în atenţia unor indivizi care con­sta­tă şi reclamă fapte de corupţie. Omul ar fi vizat de către băieţii respec­tivi pentru că a făcut presiuni, a ameninţat şi ar fi aranjat o afecere one­roasă. Cârcotaşii spun că liderul a făcut tot posibilul să deter­mine niște oficiali de la o companie muribundă să permită ca o firmă să comită un adevărat jaf, iar banii să ajungă atât la intermediar cât și la cei din compania jefuită. Acum, înainte de săr­bă­tori, acelaşi lider ar fi fă­cut o listă a tuturor celor care au depus mărturie în defavoarea lui şi îi te­rorizează zilnic că-i va da afară. Aşteptăm cu in­te­res cum se va soluţiona cercetarea și dacă cele afirmate despre lider se vor confirma.

 

Mare petrecere la lo­calul unui politician an­gajat la o administrație locală din sudul jude­țului. Gurile rele spun că omul a ajuns la fundul sacului și este pe cale de a da faliment, așa că a cerut ajutor la șeful di­rect. Ca să primească mă­car o gură de oxigen, omul l-a ajutat și a pus de o chermeză din banii comunității. Bineînțeles că și-a luat și el partea cuvenită susțin zvonarii, dar chiar și așa tot a mai rămas amicul cu ceva bănuți de plată a dato­ri­i­lor. Cârcotașii spun că era deosebit de impor­tantă infuzia de capital, dat fiind faptul că afa­ce­ristul funcționar a cam ajuns la fundul sacului după ce a provocat o ne­norocire și a trebuit să acopere pagubele. Ar fi avut de unde să le plă­tească, ba chiar de cinci ori dacă este să ne luăm după bârfitori, numai că este și foarte zgârcit și n-a cutezat o singură clipă să gândească la faptul că scăparea poate veni și din pușculița per­sonală.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

8 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

8 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

8 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

8 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

8 ore ago