Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un lider politic din estul regiunii cu lămpașe s-a pus pe strâns cotizaţiile de la membrii doritori de un loc e listele de la alegerile ce se apropie. Problema este că lucrul acesta se întâmpla în apropiere de scrutin, nici­­decum la jumătatea perioadei. Gurile rele spun că doritorii/co­ti­zanții au fost cam nău­ciți când au auzit că tre­buie să contibuie măcar cu jumătate din taxă, așa că s-au pus pe în­tre­bări. Cârcotașii spun că nu prea le-a venit să creadă motivul pentru care șe­fuțul lor vrea banii în avans. Oamenii au aflat că șeful nu-i vrea pentru partid ci pentru el. S-ar fi pus pe reabilitate o mân­dreţe de cabană la poa­lele masivului din zona lui de domiciliu şi i s-au ter­minat finanţele în con­dițiile în care socoteala o făcuse de anul trecut, dar i-a cam fost dată pes­te cap de scumpirile din ziua de azi. Ca să as­cundă că se folosește de banii organizației, politi­ci­anul ar fi demarat în pa­ra­lel și o reabilitare și re­a­menajare la sediul de for­ma­țiune, spun zvo­narii.

 

O instituţie bugetară din sudul județului nos­tru s-a transformat în ben­zinărie spun gurile rele. Mai precis, în fie­care săptămână maşi­nile fac coadă la ali­men­tare cu carburanţi achi­zi­ţionaţi pe bani publici, însă can­ti­tatea este ceva mai mică decât ce se trece și plătește. Gu­rile rele spun că pe hâr­tie se trece că intră în rezervor 5 litri dar în realitate se bagă doar 3. Restul se duce direct în mașina personală a fie­că­rui funcționar noro­cos să aibă mașină de serviciu. Alții sunt mai corecți și bagă car­bu­rant de cât se plătește din banul public, dar nu lasă mașina la poarta insti­tu­ției când termină pro­gra­mul. O folosesc și pentru treburile lor de după muncă, aşa că mașinile lor pot fi întâlnite pe la crâșme, parcările maga­zi­nelor ori chiar la zonele de agrement din regiu­nea cu lămpașe.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

10 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

10 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

10 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

10 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

10 ore ago