Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii prin târg că s-au reunit recent mai mulți băieți deștepți și cu ochișori albaștri. Gurile rele susțin că s-a dat alar­ma în zonă, după ce oa­menilor le-a fost teamă că vor fi des­conspirați. Cârcotașii povestesc pe la colțuri că indivizii sunt spe­riați nevoie mare cum că s-a aflat cine și cu ce se ocupă pe aici, iar lucrurile pot degenera foarte tare. Mai ales că respectivii sunt con­si­derați respectabili și onești pe aici. Teroa­rea este mare, pentru că pericolul este real și oamenii riscă să o încurce rău de tot. Se știu ei care sunt, a­nunță zvonerii, iar a­cum s-ar putea să vină scadența și să o în­curce.

 

Șușotesc cârcotașii prin târg că un individ din zonă a vrut să pună mâna pe o clădire de stat, iar pentru asta a trecut la fapte mai puțin ok. Cică omul nos­tru a transmis șefi­lor din Capitală că în zona noastră se duc lupte aprige între po­li­ticieni, și din acest mo­tiv ar trebuia să-l lase pe el să ocupe funcția de șef, nefiind implicat în scandaluri. Gurile rele au aflat că res­pec­tivul și-a mințit cu ne­ru­șinare șefii din București, reușind să falsifice toate rapoar­tele financiare, ca să iasă el bine. Numai că totul s-a aflat și omul a trebuit să recunoască totul. Acum, să vedem cum scoate cămașă, având în vedere că și-a pierdut și postul.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

2 ore ago