Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ies la lumină toate afacerile necurate pe care un edil, uitat pe funcție, s-a dat de cea­sul morții să le as­cundă cât mai bine. Gurile rele spun că într-o micuță localitate minieră din județ se fac verificări peste ve­rificări, pentru că fos­tul edil a umblat la puș­culița urbei după bunul plac. Actualii șefi ai urbei au început să sape prin documente pentru a vedea ce s-a volatilizat pe parcursul anilor de domnie a fostului lor camarad. Tot cârcotașii mai spun că neregulile sunt atât de mari încât n-a fost nevoie de prea multă muncă de căutare. Din vreo două dosare de achiziții, după deschi­derea coperților, a re­ieșit că ar fi vorba de fraudă. Cea mai mare problemă este că unul dintre săpători are și el ceva legături cu afa­cerile oneroase.

 

Gurile rele spun că învârtelile unui doftor de la județ sunt pe cale să se lase cu brățări pentru o serie de șefi ai unități din regiunea cu lămpașe. Zvonarii spun că omul venit mai mult în vizite pe la unitatea medicală ar fi prescris o serie de dof­torii foarte scumpe, dar în realitate nu ajun­geau niciodată la pa­cienți ori în stocurile unității de îngrijire. Metoda de fraudă nu este nouă și s-a mai întâlnit prin județ, iar cei responsabili au cam scăpat cu fața cu­rată. Acesta ar fi fost și motivul pentru care grupa veselă din sudul județului a fost încura­jată să procedeze la fel. Totuși, bârfitorii spun că afacerea ne­curată a început să fie devoalată, mai ales că ar fi un păgubit hotărât să nu închidă ochii și să-și ia partea, așa cum a făcut cel pe care l-a înlocuit la condu­cere.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

o oră ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago