Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Crai mare se crede un edil din sudul județului după ce și-a trecut în por­tofoliu o jună fru­mu­șică venită dintr-o țară frățească. Gurile rele spun că omul a umblat la portofel pentru a-și în­de­plini visul de a arăta cât de cuceritor este. Vârsta, aspectul fizic și vi­goarea nu-l mai reco­man­dă, așa că singura lui armă a rămas puș­cu­lița urbei cât și a familiei. Zvonarii susțin cu tărie că și averea urbei este pusă la bătaie după ce omul nostru ar fi creat un post călduț plătit bi­ni­șor pentru domniță, să o aibă lângă el în per­ma­nență. Că nu este moral ceea ce face nu mai în­cape discuție, mai ales că are de zeci de ani în­țepenită verigheta pe deget, însă este și penal. Cârcotașii afirmă că aran­jamentul făcut de edil a încălcat o serie de proceduri care vizează angajarea funcționarilor, așa că nu este exclus să vedem că omul ajunge să dea cu subsemnatul.

 

Adversari şi aliaţi în acelaşi timp, doi po­li­ti­ci­eni din regiunea cu lăm­paşe se joacă de-a şoa­recele şi pisica spun câr­cotaşii. În față se pupă de mama focului, dar în spate se înjunghie cu sete. Gurile rele spun că respectivii se luptă de ani de zile pentru a-și ară­ta supremația deși joacă în ligă diferită, unul în cea mare iar celălalt în cea locală. Au însă o am­biție prostească de ma­cho, să-și arate, chipu­rile, bărbăția în fața co­le­gilor de formațiune. Dacă este să ne luăm după zvo­nari, în ultima vreme cei doi s-au ameninţat reciproc într-un cerc co­mun, cum se vor turna pe la organe pentru ghi­dușiile făcute, iar de aces­tă dată hâra dintre ei ar fi mult mai mare. Rămâne de văzut dacă și acum este vorba tot de o tachinare ori unul dintre ei decide să rupă pisica-n două și să si­foneze. Cert este că au nevoie unul de altul pest­e vreo doi ani, iar o ruptură ar putea, cel puțin pentru unul dintre ei, să fie fatală.

 

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

14 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

14 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

14 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

14 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

14 ore ago