Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele pe la noi că un politician a muș­cat-o rău de tot, după ce a luat un comi­sion, dar nu a mai putut să ducă la bun sfârșit promisiunea pentru care a încasat banii respectivi. Zvonerii de informează că se pare că omul nostru trebuia să ajungă într-o funcție importantă, de unde putea să-i facă un serviciu unui amic. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și respectivul nu a mai urcat pe funcție. Banii însă i-a cheltuit omul nostru, iar când i s-a cerut să-i dea înapoi, a dat din colț în colț.

 

Spun cârcotașii prin târg că s-a distrus lanțul de iubire între două per­so­naje din zona noastră. Cică oamenii au renunțat la întâlnirile lor în afara județului, pe motiv că s-a cam aflat despre aven­tura lor. Iar lumea, poves­tesc gurile rele pe la colțuri, a început să vor­bească. Totul se pare că li se trage de la o prietenă de-a femeii implicate în această poveste amo­roa­să, prietenă care nu și-a putut ține gura și a dez­vă­luit unde și când se întâl­neau cei doi amorezi.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

5 ore ago