Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Înghesuială mare pe niște posturi care vor fi scoase la concurs într-o in­stituție de forță a jude­țului. Locurile libere sunt prin localitățile regiunii cu lămpașe iar bârfitorii spun că sunt deja mulți do­ritori, deși nu se știe când va fi organizată se­lecția și dacă va fi anul acesta. Totuși, dacă ar fi să ne luăm după ce vor­besc gurile slobode, pos­turile sunt chiar și ar­vu­nite. Cârcotașii se bazea­ză pe faptul că și la ultima selecție de personal au reușit să obțină un con­tract exact nevestele u­nor angajați din struc­tură. Unele dintre ele tute în adevăratul sens al cu­vântului, dar eminențe cenușii dacă este să ne luăm după notele ob­ți­nute. Că o fi adevărat sau nu, că se vor pune la bă­taie posturile ori dacă sunt arvunite dinainte, ră­mâne să vedem.

 

Au pus mână de la mână și au făcut o căciulă de arginți. Gurile rele sus­țin cu tărie că mai mulți ilegaliști dintr-o zonă de agre­ment a județului nos­tru, în prag de sărbători au făcut o chetă mică pen­tru niște organe de control. Mai exact pentru câțiva dintre cei care ar fi descins în control la loca­țiile lor. Bârfitorii susțin că respectivii au mai fost în vizite neanunțate în urmă cu câțiva ani și au făcut ravagii, dar între timp
s-au împrietenit cu cei pe care-i puseseră cu botul pe labe. Așa se face, dacă ne luăm după cârcotași, că de sărbători le-au fost trimise mai multe cadouri de la persoane anonime. Controlorii le-au primit și la rândul lor au întors ges­tul frumos, adică le-au transmis anonimilor când îi vor vizita, să știe să nu fie pe acasă ori măcar să-și ferece locațiile până tre­ce urgia.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

10 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

10 ore ago