Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Gurile rele au aflat și acum șușotesc prin târg că un șef de pe la noi tra­ge tare să apuce să dea examenul pe post. Nu de alta, susțin zvonerii de serviciu, dar să nu poată fi dat jos de pe fotoliul res­pectiv. Cârcotașii po­ves­tesc pe la colțuri că omul a făcut drumuri mul­te la Capitală pentru a ur­genta organizarea con­cursului. Care concurs e clar aranjat, subiectele ve­nind în plic exact la cine trebuia. Comisia de eva­lu­are a fost și ea pregătită de cine trebuie. Iar re­zul­tatul examenului este clar.

 

O duduie cocoțată pe un post de șefă într-o primărie raportează cifre exorbitante încasate de la populație, când, de fapt, lucrurile stau mult mai rău în ceea ce pri­vește sumele din cont. Dar, ca să dea bine la șefi, respectiva îi minte cu ne­rușinare. Mai rău, minte populația, iar de aici lu­crurile se complică. Du­duia noastră, trecuta de prima tinerețe, se plânge că va fi schimbată din cauză că a îmbătrânit. Gu­rile rele spun că, a­ceasta nu a fost niciodată o profesionistă, dar a avut pilele necesare să ajungă acolo. Iar acum, când pile nu mai are, se vede cum este ea de fapt.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

4 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago