Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Incult, mizerabil și tu­pe­ist, dar are susținători. Un individ din sudul ju­de­țului a reușit să se in­fil­tre­ze în mai multe instituții ale statului, să pretindă că este un justițiar iar ofi­cialii să-l creadă. Bârfitorii spun că individul s-a pus la pândit angajații și apoi i-a bălăcărit în mediul on line. În loc să fie disci­pli­nat, individul a fost chiar susținut și finanțat de unii dintre funcționari. Pro­ble­ma cea mai mare este că printre cei care-i dă­deau câte un leuț de pâi­ne se află și oameni edu­cați, cu funcții impor­tan­te, de la care avea toată lumea pretenția că au ci­tit măcar o bibliotecă la vre­mea lor.

 

Frăţia forţată dintre do­uă formaţiuni politice nu prea funcționează în re­giunea cu lămpașe iar bâr­fitorii spun că nici nu sunt șanse de a fi pusă pe roate. Cârcotașii susțin cu tărie că un ales de po­porul din regiune se opu­ne cu insistență unei co­la­borări, dar nu de teamă că ar pierde el la elec­torat. Probabil că va mai fi ales și pentru următorul mandat, pentru că are bine stabilit colegiul și susținătorii săi sunt răs­fă­țați cu daruri periodic. Motivul pentru care bagă bețe în roate este legat de finanțe și niște per­soane din propriul partid. Eșecul colaborării politice va fi pus în cârca unui pro­tejat al șefului cel mare. Gurile rele afirmă că omul este în conflict cu protejatul din cauza intereselor. Fiecare ta­bă­ră are propria rețea prin care obține proiectele bă­noase cu statul iar cea a alesului a cam fost îm­pinsă în decor în anii tre­cuți.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago