BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un directoraș din zonă s-a supărat foarte tare pe colegii de partid, când a auzit că va fi schimbat din funcție. Iar în locul lui a venit un alt coleg de formațiune politică, dar mai tânăr. Omul nostru s-a enervat așa de tare că a pierdut funcția cea mare, că i s-a făcut rău și a ajuns pe la spital. Și soția s-a necăjit, și a ame­nințat pe cei care au hotărât să-l scoată din post, că le va face plân­gere penală. Și, uite așa, dintr-o chestiune dintr-asta au ajuns oamenii să se certe pe la partid, mai ceva ca la ușa cortului.

 

Spun zvonerii de ser­viciu că un edil de pe la noi a plecat cu iubita în vacanță, deși a spus aca­să că are ceva de re­zolvat prin Capitală, cu proiectele cu fonduri europene. Omul și-a luat concediu de la primărie, să nu fie vreo problem, dar și-a anunțat colegii că merge la mare, pe Litoralul românesc. Și, dus a fost, împreună cu iubita mai tânără. Numai că, nevasta a mers pe la primărie, să rezolve o pro­blemă. Salariații de acolo s-au mirat când au văzut-o, pentru că o cre­deau în vacanță, alături de primar. Mirată a fost și primărița, când a aflat unde este, de fapt, băr­batul ei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Garda de Mediu Hunedoara are dublă măsură când vine vorba de respectarea legii Unde au dispărut tirurile cu deșeurile de plumb de la Șoimuș, domnilor comisari de mediu?

Sorina Popa Când vine vorba de deșeurile periculoase, care sunt depozitate, aici, lângă noi, comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara se

Bulina albă

Alexandru Gruian, consultant artistic Pentru că a organizat impecabil festivalul Opera Nights, lucru apreciat de sutele de spectatori care au

Bulina neagră

Pardalian Rostaș, recidivist Pentru că, împreună cu un minor, au spart o locuință de unde au furat mai multe bunuri

Închide